• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in ultima runda de auditii Vocea Romaniei 2017

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in ultima runda de auditii Vocea Romaniei 2017

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in ultima runda de auditii Vocea Romaniei 2017

Concurenti cu personalitate si voci puternica au impresionat in ultima runda de auditii pe nevazute a sezonului cu numar sapte Vocea Romaniei.

Antrenorii au luat atitudine in incercarea de a isi ocupa ultimele locuri din echipele lor. Lupta s-a intensificat datorita concurentilor dornici sa impresioneze si sa ajunga in etapa Confruntarilor. 

Smiley, Lori, Despot si Tudor s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si au analizat cu atentie vocile care s-au prezentat vineri seara in pe scena de la Vocea Romaniei. 

Dupa o editie incendiara, echipele sunt complete! Acum bataliile sunt totale, iar emotiile trec la urmatorul nivel. Vineri incep Confruntarile, iar noi dam suspansul mai tare! Vocea Romaniei este vineri, de la 20:30 la PRO TV!

Cristian Prajescu si-a propus sa duca muzica la rang de arta si a reusit. Smiley si Tudor Chirila au apasat butoanele simultan si l-au privit fascinati. Piesa emotionanta pe care a cantat-o.

Vezi aici prestatia lui!

Camelia Farcas 
a avut lacrimi in ochi inainte de a intra pe scena, dar s-a transformat complet atunci cand a inceput sa cante.

Vezi aici prestatia ei!

Vocea Ralucai Ursu i-a fermecat pe antrenori, iar Smiley, Tudor si Adrian si-a folosit toate atuurile care sa o convinga sa vina in echipa lor.

Vezi aici prestatia ei!

Visul lui Valentin Poienariu a fost sa participe la Vocea Romaniei, iar acum totul a devenit realitate. Desi e adolescent, a ales sa interpreteze o piesa cu o incarcatura aparte.

Vezi aici prestatia lui!

Visul Iulianei Popa de-o viata s-a implinit pe scena de la Vocea Romaniei! Tudor Chirila nu a avut rabdare sa astepte pana la refren. A apasat butonul si a savurat intreaga reprezentatie.

Vezi aici prestatia ei!

Prima oara cand a venit la Vocea Romaniei nu a intors niciun scaun, insa acum lucrurile au stat diferit. Lavinia Lacatus a reusit sa incinga spiritele in platoul Vocea Romaniei.

Vezi aici prestatia ei!

Stelian Ailincai nu putea sa aleaga o piesa mai buna pentru ultimele auditii pe nevazute. Hit-ul "Man Who Can't Be Moved" i-a adus un loc in etapa urmatoare. 

Vezi aici prestatia lui!

Doina Spataru a interpretat piesa "Stop" si a reusit sa isi castige locul in urmatoarea etapa a show-ului Vocea  Romaniei. Reactiile antrenorilor cand scaunele s-au intors.

Vezi aici prestatia lui!


O noua regula in confruntari tine antrenorii in alerta. Dam suspansul mai tare! Incep confruntarile la Vocea Romaniei vineri, de la 20:30 la PRO TV.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni