• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dupa doua duete de senzatie, Miruna Ionescu si Vlad Constantin puteau sa paraseasca Vocea Romaniei. Cine i-a salvat

Dupa doua duete de senzatie, Miruna Ionescu si Vlad Constantin puteau sa paraseasca Vocea Romaniei. Cine i-a salvat

Dupa doua duete de senzatie, Miruna Ionescu si Vlad Constantin puteau sa paraseasca Vocea Romaniei. Cine i-a salvat

Iuliana Dobre si Miruna Ionescu au oferit un duet de senzatie. Tudor Chirila le-a dat o piesa greu de interpretat, dar vocile lor puternice au demonstrat din nou ca merita sa mearga mai departe.

In cea de-a doua runda de confruntari, Tudor a decis ca Iuliana Dobre si Miruna Ionescu "sa se dueleze in ringul vocilor". Antrenorul lor a considerat ca ambele pot face fata provocarii de a interpreta melodia Bad Girl, iar cele doua s-au ridicat la nivelul asteptarilor. 

Cele doua concurente au fost incantate de alegerea muzicala, chiar daca au considerat-o o piesa grea si au facut in asa fel incat sa arate ca merita sa se afle la Vocea Romaniei. 

Chiar inainte de aflarea deciziei lui Tudor Chirila, Smiley a apasat deja butonul prin care si-a aratat interesul pentru concurenta care urma sa fie eliminata. 

Chirila a ales-o pe Iuliana Dobre, iar pentru Miruna Ionescu, alaturi de Smiley, s-a intors si Marius Moga. Alegerea finala a concurentei fiind primul dintre cei doi antrenori.
 

 


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.
 
Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 


Cel de-al doilea concurent "furat" in prima editie a confruntarilor a fost Vlad Constantin. 
 
Rucsandra Iliescu si Vlad Constantin au fost alesi de Loredana pentru duel, iar cei doi au interpretat melodia Can't Stop the Feeling. Momentul a fost unul plin de energie, in timpul caruia antrenorii si-au aratat calitatile de dansatori.  
 
La final, Loredana a ales sa mearga mai departe cu Rucsandra, insa si Vlad Constantin continua aventura la Vocea Romaniei impreuna cu Tudor Chirila, cel care l-a "furat", fiind convins ca va putea sa faca spectacol alaturi de noul membru al echipei sale. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni