Au facut senzatie cu vocea lor si au fost salvati. In ce echipa au ajuns Florin Popa si Rose Marie Velasquez

11 Noiembrie 2016, 22:30

Ultima editie de confruntari de la Vocea Romaniei a adus in prim plan o serie de dueluri incendiare.

Pentru ca doar un concurent trece mai departe dupa terminarea reprezentatiei, cel de-al doilea are posibilitatea sa fie furat de ceilalti antrenori.

Asa s-a intamplat si in cazul lui Florin Popa, cel care a avut parte de un moment plin de tensiune, dupa ce initial credea ca a parasit competita. Tanarul a fost salvat de Loredana, insa antrenoarea a apasat butonul foarte tarziu, dupa ce Florin parasise scena.

Insotita de Marius Moga, Loredana a mers in culise pentru a-l anunta vestea, pe care a primit-o socat, moment in care a izbucnit in lacrimi.


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.
 
Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.


Rose Marie Velasquez a fost cea de-a doua concurenta salvata in ultima editie de confruntari de la Vocea Romaniei. 
 
Tanara din Filipine s-a duelat cu Mihaela Chisnencu, iar cea din urma a avut castig de cauza la alegerea lui Moga. Cele doua au interpretat melodia "Sugar", iar la final Rose Marie Velasquez a mai primit o sansa din partea lui Tudor Chirila.  


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies