• Emisiuni
  • Vocea României
  • Competitia se traieste intens la Vocea Romaniei! Se strang randurile pentru show-urile live!

Competitia se traieste intens la Vocea Romaniei! Se strang randurile pentru show-urile live!

Competitia se traieste intens la Vocea Romaniei! Se strang randurile pentru show-urile live!

Competitia se simte din ce in ce mai tare la Vocea Romaniei! 

Telespectatorii s-au bucurat vineri seara de o noua serie de confruntari pline de emotie, lasandu-se purtati pe ritmuri total diferite, de la samba si pana la rock, intr-o editie incendiara in care antrenorii au facut dezvaluiri complet neasteptate. Suspansul a fost la loc de cinste, iar deciziile surprinzatoare au completat spectacolul grandios oferit de concurenti, care au intrat in ring si au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge pe Tudor, Smiley, Lori si Despot ca merita sa mearga mai departe in live-uri, acolo unde ajung doar cei mai buni dintre cei buni.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:48, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani. 

A treia runda a Confruntarilor de la Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 8 puncte de rating si 22.8% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7 puncte de rating si 19.8% share. 

Emotii din ce in ce mai mari la Vocea Romaniei!

Aseara, cea de-a treia runda a Confruntarilor i-a pus din nou in dificultate pe cei patru antrenori. Acestia si-au aplaudat concurentii, au savurat fiecare moment, insa in final au fost nevoiti sa-i aleaga pe cei cu care vor merge mai departe in competitie, renuntand la voci foarte bune. Vinerea aceasta, un nou concurent a fost salvat, iar un altul a fost inlocuit. Emotiile nu s-au simtit doar pe scena, ci si in steal room, unde se afla in acest moment: Razvan Marcuci – echipa Smiley, Tudor Biletchi – echipa Lori, Robert Pita – echipa Despot si Laurentiu Mihaiu – echipa Tudor. 

Echipa Tudor a spart gheata vineri, oferind prima confruntare a serii, cea dintre Bianca Onet si Maria Radeanu. Desi duetul nu a fost tocmai pe placul lui Smiley, vocile puternice si energia celor doua fete l-au impresionat pe Tudor. Antrenorul a aplaudat momentul reusit de concurentele sale, care au interpretat intr-un mod inedit piesa Do I Wanna Know?. Tot din echipa lui Tudor au mai intrat aseara in ring Oana Cenuse si Stefan Ion Stiuca. Cei doi au cantat melodia Redemption Song si i-au uimit pe antrenori cu reprezentatia de pe scena. Cei din urma au avut doar cuvinte de lauda la adresa lor. Piesa cu mesaj puternic, interpretarea lor diferita, dar si armonia perfecta a vocilor au facut ca decizia antrenorului sa fie si mai dificila. La final, Maria si Stefan au fost alegerile lui Tudor pentru etapa urmatoare.    


Smiley i-a trimis in ring in cea de-a treia editie a confruntarilor pe Ioana Visinescu si Marius Stoica. Vocile acestora au fost puse in valoare de melodia Perfect strangers, determinandu-l pe Tudor sa-si felicite colegul pentru alegerea inspirata. Momentul extraordinar a sunat mai ceva ca un tribut Bob Marley, iar cei doi concurenti au facut senzatie pe scena de la Vocea Romaniei. Smiley si Lori s-au ridicat de pe scaune, s-au bucurat de acest moment si au dansat impreuna. Duelul extrem de echilibrat l-a pus in dificultate pe antrenor. Dupa cateva momente de ezitare, Smiley a ales sa mearga mai departe cu Ioana. 


Echipa Lori a fost reprezentata aseara de doua cupluri care au reusit sa impresioneze. Adriana Cioabanu si Andrei Barz au oferit un duet cu adevarat emotionant si le-au trezit amintiri Loredanei si lui Smiley, care au fredonat incantati versurile melodiei Visez din nou, o piesa pe care cei doi au scris-o in 2001. Vocea calda si cristalina a Adrianei s-a completat perfect cu cea grava a lui Andrei, impreuna reusind sa transmita publicului sensibilitate si emotie. De cealalta parte, Diana Brescan si Camelia Farcas s-au duelat pentru un loc in show-rile live. Amandoua au voci puternice, bine lucrate, si au cantat in forta piesa Uncover. Cu toate acestea, nesiguranta Cameliei nu a putut trece neobservata. In cele din urma, Lori a decis sa continue competitia alaturi de Adriana si de Diana. 


Si concurentii din echipa Despot au facut spectacol vineri seara. Cele doua cupluri nu s-au lasat mai prejos si au aratat ca vocile lor sunt cu adevarat speciale. Primul duel i-a avut protagonisti pe Oana Mirica si Cosmin Vieriu, doua contraste puse impreuna de catre Despot, care a anticipat potentialul celor doi pentru formarea unui duet. Ei au cantat piesa You're Nobody 'Til Somebody Loves You. Sensibilitatea a fost atuul Oanei, in vreme ce siguranta s-a aflat de partea lui Cosmin. Mai departe, in cea de-a doua confruntare, Laurentiu Mihaiu si Alexandru Arnautu s-au simtit in elementul lor, iar vocilor lor deosebite li s-a potrivit ca o manusa piesa Second chance. Ezitant pe parcursul repetitiilor, Alexandru Arnautu si-a invins emotiile pe scena si, impreuna cu Laurentiu Mihaiu, l-a facut mandru pe Despot, oferind unul dintre cele mai bune momente de la Vocea Romaniei. Alegerile nu au fost deloc usoare, insa Despot a ales sa mearga mai departe cu Oana Mirica si cu Alexandru Arnautu.  

Vinerea viitoare, de la 20:30, vom urmari ultima runda de Confruntari de la Vocea Romaniei! Ultimele cupluri sunt gata intre in ring si sa demonstreze ca merita sa faca un spectacol memorabil in finala concursului.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni