"Come to daddy!" De la plans la ras in 3 minute. Concurenta care a trait cele mai intense senzatii de pana acum, la "Vocea Romaniei"

26 Septembrie 2012, 11:14


	"Come to daddy!" De la plans la ras in 3 minute. Concurenta care a trait cele mai intense senzatii de pana acum, la "Vocea Romaniei"
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Maria Alexievici,

Show-ul este integral pe Voyo.ro. Maria Alexievici, de 20 de ani, din Alba-Iulia s-a emotionat foarte tare inainte sa intre pe scena de la "Vocea Romaniei". Atat de tare, incat nu si-a putut stapani lacrimile. Totul s-a schimbat pentru ea dupa ce a cantat si a vazut ca antrenorii o apreciaza.

"Ai scapat pe alocuri, dar imi place bucuria cu care ai cantat", i-a transmis Marius Moga concurentei care jubila de fericire.

"Mie mi-ar placea sa fii in echipa mea, pentru ca esti o fata plina de viata", a incercat Horia Brenciu s-o convinga sa aleaga echipa lui.

Brenciu a devenit in acest sezon cel mai de temut antrenor, preferatul tuturor concurentelor: "Cand ma intorc la o femeie, am emotii mai mari", afirma Smiley legat de asta.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL MARIEI AICI

Iar Smiley a avut dreptate sa se teama, pentru ca Maria nu s-a gandit prea mult inainte sa alerge in bratele lui "nenea Brenciu".

Tinand cont de recentele schimbari din familia lui, Horia Brenciu spune ca se simte indreptatit sa le spuna tuturor membrelor echipei lui: "Come to daddy" :) Iar fetele cu greu il refuza, spre disperarea celorlalti antrenori.

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral pe Voyo.ro, AICI.

FULLSCREEN
De la plans la ras in 3 minute. Concurenta care a trait cele mai intense senzatii de pana acum, la "Vocea Romaniei"
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO