• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cine sunt câștigătorii concursului Splend’Or Vocea României. „A fost o senzație specială”

Cine sunt câștigătorii concursului Splend’Or Vocea României. „A fost o senzație specială”

Cine sunt câștigătorii concursului Splend’Or Vocea României. „A fost o senzație specială”

Trei bijuterii de marcă vor fi purtate cu clasă de două admiratoare ale show-ului Vocea României. Concursul organizat cu sprijinul Splend’Or, partenerul emisiunii, și-a desemnat câștigătorii.

Simona Antonescu (52 de ani) are două motive de bucurie. Femeia din Timișoara a fost recompensată cu două ceasuri Certina, unul de damă și unul pentru bărbați, în prima etapă a concursului Splend’Or Vocea României. Premiul a fost o surpriză pentru admiratoarea show-ului Vocea României, care îi va face cadou unul dintre ceasuri soțului ei.

 „M-am bucurat tare când am aflat, fiindcă vestea a venit într-o zi în care eram destul de tristă. Nu mi-am dat seama că sunt două ceasuri. Unul va ajunge la soțul meu, căruia chiar intenționam să-i cumpăr unul cadou”, a dezvăluit Simona.

Câștigătoarea noastră ne-a spus că a trăit „o senzație specială” când a aflat că a fost aleasă din miile de participanți. Simona Antonescu spune că la Vocea României i-a ținut pumnii lui Dragoș Moldovan, care e timișorean ca și ea. În final, favoritul ei a și câștigat trofeul Vocea României.

În etapa a doua a concursului Splend’Or Vocea României, desfășurată în perioada 13-20 decembrie 2019, fanii emisiunii au fost provocați să ghicească numele marelui câștigător al sezonului 9 Vocea României. Dintre cei care au răspuns corect norocul a căzut pe Cătălina Teodorescu, din Slatina, județul Olt.

Ea a fost recompensată cu o brățară din aur alb de 18 kt, cu 132 de diamante. Prețul de catalog al acestei bijuterii este 7.990 de lei.

Vezi și VIDEO: Dragoș Moldovan - Vocea României, FINALA sezonului 9

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni