Christina Aguilera, in lacrimi la show-ul "The Voice"! VIDEO!

Christina Aguilera a izbucnit in lacrimi inainte de a decide pe cine sa elimine din echipa ei, pentru a merge mai departe in semifinale.

Cele 4 fete din echipa sa au trebuit sa faca fata unei decizii a publicului si una a Christinei, iar aceasta si-a luat la revedere cu ochii in lacrimi de la doua dintre competitoarele pe care ea a spus ca le admira foarte mult si le apreciaza pentru tot ce au facut pe scena.

Inima imi bate atat de repede pentru ca m-am atasat atat de mult de voi. Sunt extrem de trista pentru ca trebuie sa ma despart de 2 dintre voi. Dar concursul e concurs si va trebui sa aleg pe cineva care sa poata merge mai departe” a spus Christina Aguilera in lacrimi.

Concurenta cu cele mai multe voturi ale publicului a fost  Beverly McClellan in timp ce alegerea Christinei a fost Franchine Davis.
 

VEZI AICI VIDEO!

Romania este a patra tara care va difuza din aceasta toamna “The Voice” - formatul care face senzatie pe piata de entertainment din intreaga lume. Pe langa posibilitatea de a lucra cu cei mai buni oameni din industria muzicala si sansa de a incepe o cariera in acest domeniu, cel care va fi declarat “Vocea Romaniei” va primi si un premiu de 100.000 de Euro.
Afla toate noutatile urmarind pagina de Facebook a concursului!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni