• Emisiuni
  • Vocea României
  • Christina Aguilera, aceeasi tinuta, doua siluete diferite. Cum arata antrenoarea de la "The Voice" intr-un body mulat, cu 25 de kilograme mai slaba

Christina Aguilera, aceeasi tinuta, doua siluete diferite. Cum arata antrenoarea de la "The Voice" intr-un body mulat, cu 25 de kilograme mai slaba

Christina Aguilera, aceeasi tinuta, doua siluete diferite. Cum arata antrenoarea de la "The Voice" intr-un body mulat, cu 25 de kilograme mai slaba

Pana nu demult, Christina Aguilera era intens criticata pentru kilogramele in plus pe care le-a luat imediat dupa divort. De cand si-a recapatat formele de altadata insa, toti cei care i-au adus critici negative inghit in sec.

Christina Aguilera le-a dat, in sfarsit, peste nas tuturor acelora care au criticat-o. Ea si-a etalat noua silueta pe scena de la "The Voice", in ultimul show live al sezonului 5, si a i-a lasat masca pe spectatori si telespectatori.

Imbracata intr-o bustiera neagra si pantaloni scurti cu paiete, peste care a purtat un pardesiu lung, negru, cantareata a ridicat sala in picioare cu prestatia sa.

Cantareata si-a etalat noua silueta inca de acum cateva saptamani, cand a aparut intr-un outfit la fel de provocator pe scena de la "The Voice".

Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti negri, cu talie inalta si un top care i-a lasat abdomenul la vedere, Aguilera a demonstrat ca a revenit la formele din adolescenta si le-a dat o palma morala tuturor celor care i-au intors spatele in perioada in care corpul ei luase proportii.

Jurata a slabit mult in ultimele luni si si-a reluat viata, ea fiind din nou pe val in plan muzical si etaland o atitudine vizibil mai increzatoare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni