• PRO TV
  • Cheryl Cole si Adele in juriul  "The Voice" din Marea Britanie!

Cheryl Cole si Adele in juriul  "The Voice" din Marea Britanie!

Una dintre cele mai faimoase voci din Marii Britanie la ora actuala, Adele, se pare ca va fi o perioada foarte lunga in topul artistilor cu cele mai bine vandute albume. Aceasta tocmai a primit din partea televiziunii BBC invitatia de a face parte din juriul emisiunii “The Voice” in varianta britanica.

Cantaretei i s-a propus participarea la acest show unde ii va avea colegi de  platou pe Cheryl Cole si Cee Lo Green. O sursa nedezvaluita a declarat celor de la Daily Mirror ca succesul lui Adele se datoreaza in totalitatea vocii sale incredibile, astfel ca ea este intruchiarea a ceea ce reprezentatii emisiunii “The Voice” cauta, fiind totodata onesta, amuzanta si iubita de milioane de oameni din intreaga lume.

“Este cu adevarat Vocea care poate sa vanda albume peste tot in lume, asa ca va stii cu certitudine ce sa aleaga”.

Emisiunea “The Voice” isi face aparitia pe micile ecrane si din Marea Britanie dupa ce a avut ce a  facut rattinguri extraordinare in Statele Unite ale Americii, avand-o printre jurati si pe Christina Aquilera.

Se pare ca Adele nu s-a hotarat inca daca va lua parte la aceasta emisiune, dar  a dat de inteles ca se pregateste pentru ceva  in interviul acordat lui Chris Moyles pentru Radio 1 pe data de 5 iulie. ”Exista posibilitatea sa faca ceva chiar important la anul.Ma intalnesc pentru a discuta in legatura cu acest aspect chiar vinerea aceasta”.

Intre timp, in topurile celor mai bine vandute albume se afla si cel al lui Adele,  21, care pare a fi pana in momentul de fata cel mai bine vandut album al anului. In plus, primul sau album, 19 este pe locul doi in top cu toate ca acesta s-a lansat in urma cu mai bine de 3 ani. Artista si-a exprimat pe blog mirarea fata de realizarile sale, luand in considerare ca in urma cu ceva ani nu credea ca vreunul dintre albumele ei va depasi granitele continentului in care traieste.

“Gandul ca muzica mea ar putea calatori  oriunde in lume mi se parea imposibil. Peste 7 ani avea sa mi se spuna  ca albumul meu este cel mai bine vandut din Statele Unite ale Americii. Nu pot sa exprim in cuvinte cum ma simt acum, dar cu certiudine nu m-am mai simtit asa niciodata!”, afirma Adele in cadrul aceluiasi interviu.

Producatorul Rick Rubin a vorbit recent despre succesul albumului 21 al lui Adele, afirmand ca faima I se datoreaza vocii sale incredibile, pe care o foloseste cum nu ti-e dat sa auzi in fiecare zi. Din toamna, la Pro Tv poti urmari varianta romaneasca a show-ului "The Voice", adica "Vocea Romaniei".

Adele - Rolling in The Deep

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni