• PRO TV
  • Cesaria Evora a anuntat ca isi incheie cariera. Cele trei concerte ale artistei programate in Romania, anulate

Cesaria Evora a anuntat ca isi incheie cariera. Cele trei concerte ale artistei programate in Romania, anulate

Cesaria Evora a anuntat ca isi incheie cariera. Cele trei concerte ale artistei programate in Romania, anulate

Cesaria Evora, 70 de ani, "care a ajuns in urma cu cateva zile la Paris, acuzand o stare de mare slabiciune", a anuntat ca isi incheie cariera si nu va mai sustine concertele pe care le avea programate in saptamanile urmatoare, printre care se numara si cele din Romania.

Printre concertele pe care Cesaria Evora le avea programate in perioada urmatoare se numara si cele din Romania - la Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca, scrie mediafax.ro.

Dupa o copilarie nefericita si un inceput de cariera greoi, Cesaria Evora incepe sa fie recunoscuta si apreciata pe plan international abia in 1988, odata cu lansarea primului sau album "La Diva Aux Pieds Nus" si primul sau concert sustinut la Paris.

Melodiile sale, printre care "Besame Mucho", "Sentimento" si "Cabo Verde", au fost fredonate de milioane de oameni.

Cesaria Evora reuseste de fiecare data sa transmita publicului sau nostalgie, eleganta si emotie. Apreciata pe tot globul, "Diva desculta" nu vrea sa-si uite radacinile si saracia in care ea a trait la inceputul vietii, motiv pentru care la fiecare concert ea canta in picioarele goale, amintind lumii intregi ca milioane de oameni traiesc inca in mizerie si saracie si printre ei traiesc multe diamante neslefuite ce asteapta o sansa de a fi descoperite.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni