Certuri aprinse intre antrenori. David Bryan, englezul de la "Vocea Romaniei", i-a facut sa-si arunce replici dure: VIDEO

19 Noiembrie 2012, 10:39


	Certuri aprinse intre antrenori. David Bryan, englezul de la "Vocea Romaniei", i-a facut sa-si arunce replici dure: VIDEO
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, antrenori, Certuri, David Bryan,

Emisiunea este in intregime pe voyo.ro.

Duetul dintre David Bryan si Marcel Rosca, invataceii lu Marius Moga, a dat nastere la discutii lungi si aprinse intre membrii juriului, vorba cantecului interpretat de acestia  -  “To the Moon and Back”. Loredana i-a reprosat lui David ca a cantat fals, Horia l-a mustrat pentru faptul ca s-a intimidat atunci cand nu l-a mai ajutat casca, iar antrenorul Moga  i-a tinut partea cu argumente intepatoare: "Mie nu mi s-a parut ca a fost cum a zis Loredana, ca a cantat Davis Fals. Pai ar trebui sa dea replay la vreo doua dueluri de la ea sa vada daca copiii aia cantau aceeasi piesa. E mai bine sa fii un pic sub ton decat sac anti alte note".

Vezi VIDEO AICI!

Cat despre rivalul Brenciu, Marius a ridicat garda: “Atunci cand canta cineva din echipa mea care pare ca ar avea sanse sa castige Vocea Romaniei, nu scapa ocazia extrema dreapta sa- mi calce in picioare un pic ce am muncit, am inteles, asa e jocul”. Cu toate ca juratii “au dat in David”, asa cum a subliniat Randi, si au inclinat balanta catre Marcel, Marius a hotarat sa mearga mai departe cu “englezul” David Bryan datorita potentialului acestuia de a ajunge pana in finala Vocii Romaniei.

"Nu stiu cata experienta ai tu, dar stiu cata experienta are David si pot sa spun ca te-ai ridicat la valoarea lui"
, i-a spus Smiley lui Marcel Rosca. "Deci oamenii trebuie sa fie foarte atenti pentru ca juriul asta e foarte viclean, fiti foarte atenti la ce se vorbeste pentru ca toti au interesul sa elimine jucatorii foarte buni, e ca la fotbal, cand stii ca e unu foarte bun, pui doi insi s ail tina, daca e un Messi, pai nene pune toata echipa pe el", a mai adaugat el.

"Intr-un fel sunt putin dezamagita, sincer, imi place foarte mult David, imi pare ca piesa la inceput nu ti-a pus deloc in valoare vocea, ai fost foarte sub ton", a spus Loredana.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies