• PRO TV
  • Pregateste-te sa fii uimit. Patru VOCI senzationale in finala The Voice Australia: VIDEO

Pregateste-te sa fii uimit. Patru VOCI senzationale in finala The Voice Australia: VIDEO

Pregateste-te sa fii uimit. <span style="color:#f00;">Patru VOCI senzationale</span> in finala The Voice Australia: VIDEO

Show-ul The Voice Australia a anuntat care sunt cei patru concurenti care se vor lupta pentru marele premiu in finala.

Sarah De Bono este singura care a ramas in concurs din echipa lui Joel Madden, Karise Eden il reprezinta pe Seal, Rachael Leahcar a fost aleasa de Delta Goodrem, iar Darren Percival va concura din partea lui Keith Urban.





Preselectiile pentru "Vocea Romaniei", sezonul 2: vezi unde si cand au loc. CLICK AICI


Karise Eden, 19 ani, spune ca viata ei s-a schimbat total dupa a aparut la The Voice. Fata locuia intr-un adapost pentru femei cand s-a prezentat la preselectii, iar pana atunci a locuit in diverse centre de plasament.

Adolescenta marturistese ca nu a luat niciodata lectii de canto si e fericita ca il are ca antrenor pe Seal: "Inseamna enorm pentru mine ca el ma incurajeaza tot timpul si ma stimuleaza sa dau ce am mai bun ".



Darren Percival  (Keith Urban) are 40 de ani si a ridicat juriul si publicul in picioare, cu fiecare prestatie de-a lui. "Concursul asta e perioada de aur a vietii mele. Pentru asta m-am nascut, sa cant", spune concurentul, despre care multi spun ca este favoritul nr. 2, dupa Karise Eden.




O cantareata de 20 de ani, micuta de inaltime, dar plina de optimism si de energie, roscata Sarah de Bono (Joel Madden) se face remarcata pe oriunde merge. 

A anuntat deja ca in marea finala va canta o piesa despre puterea de a nu lasa pe nimeni sa stea in calea visurilor tale, scrisa ea insasi, la 16 ani, pe vremea cand nu era deloc populara in liceu, iar colegii o hartuiau din cauza ca ii placea sa fredoneze tot timpul diverse piese.


 

Rachael Leahcar (echipa Delta Goodremeste o  fata de numai 17 ani, extrem de talentata, care a intors toate scaunele la preselectii, cantand impecabil piesa “La Vie en Rose” a lui Edith Piaf. Fata, care canta inca de la varsta de 9 ani, este oarba in proportie de 90% si a fost adusa pe scena de cineva din echipa emisiunii.  Cei patru antrenori au fost fascinati de timbrul ei vocal, iar unii spectatori aveau lacrimi in ochi de emotie.




Castigatorul de la The Voice Australia va pleca acasa cu premiul de 100.000 de dolari, un contract cu o casa de discuri si cu o masina. :)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni