• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cei patru de la Vocea României care au întors toate scaunele. Povestea de viață a concurenților

Cei patru de la Vocea României care au întors toate scaunele. Povestea de viață a concurenților

Cei patru de la Vocea României care au întors toate scaunele. Povestea de viață a concurenților

Vineri seara, pe scena Vocea României, spectacolul a fost total. Patru concurenți au reușit să impresioneze juriul cu vocea lor și să întoarcă toate cele patru scaune.

Kévin Magalhaes (31 ani) a cântat pentru sora lui, care s-a sinucis

Kevin e din Franța și a venit în Romania anume pentru a participa la Vocea României. Nu este pentru prima oară în țara noastră. A mai fost aici ca să studieze la Facultatea de Geografie din Cluj. 

Tânărul avea nevoie de o schimbare deoarece sora sa mai mare, de care era extrem de apropiat, s-a sinucis, gest inexplicabil până în ziua de astăzi. Până la acel eveniment tragic, nici nu știa că poate cânta, dar apoi a descoperit muzica, ca o cale de alinare.

După ce a terminat Facultatea de Geografie, Kevin s-a întors în Franța și s-a angajat în marina militară, ca meteorolog. Nu a rezistat decât 3 luni, apoi aA devenit artist de cabaret și din asta își câștigă pâinea. La un moment dat , Kevin a scris o piesă în memoria surorii sale și le-a rugat pe fetele de la Amadeus să joace în clipul său. Fetele nu numai că au acceptat dar i-au și propus să reorchestreze piesa.

Are un colier, care îi aduce aminte de sora sa. Îl poartă peste tot cu el, iar în ziua preselectiilor îl uitase la hotel. S-a întors imediat după el, căci spune că îi poartă noroc.

Diandra Mihaela Bancu (16 ani)  l-a făcut pe Tudor să zică: "Ai o voce care rupe!" 

Diandra are 16 ani, este din Roman si studiază la Colegiul National “Roman Voda”. Deși studiază la un liceu teoretic, Diandra investește foarte mult timp și efort în muzică.  Face cursuri de canto de 8 ani de zile, perioada în care nu a avut nicio pauză de cântat.

În acest moment, are o etajeră plină ochi de trofee. Are peste 40 de premii câștigate la concursuri și festivaluri.

Părinții sunt cei care o susțin în tot procesul acesta. Mama sa este profesor de chimie, iar tatăl sau este inginer.

Diandra face și cursuri de actorie, mărturisind că reușește să se descopere mai bine cu ajutorul acestei arte. 


Mădălina Raluca Horeanu (37 ani) s-a întors la Vocea României

Mădălina este din Botoșani și a mai fost la Vocea României în primele sezoane. A ajuns până la duel, după care a fost eliminată de Jovanna, concurentă și ea din nou, anul acesta. 

Când avea 17 ani, a plecat să viziteze Casa Poporului. Acolo era un grup de elvețieni care făceau o filmare și care au remarcat-o. I-au propus un contract pe 5 ani în Elveția. A fost cea mai riscantă decizie a vieșii ei, a lpsat totul în România pentru o șansă în străinătate. 

A hotărât să revină în țară pentru că și-a dorit o familie. S-a îndrăgostit de un român și au devenit părinții unei fetițe. 

Acum 2 ani, au divorțat. Acum s-au împăcat și zice că uneori trebuie să divorțezi ca să salvezi relația. Fiica Mădălinei are 9 ani și cântă și ea. 

Dragoș Moldovan (20 ani)  - ”Asta e voce de finală”

Dragoș (20 de ani) este din Timișoara și e student la Conservator, unde studiază chitara. Tânărul mărturisește că muzica este pe primul loc în viața lui. ”Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin și tot ce înseamnă câini”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni