• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cei 4 finalisti sunt gata sa lupte pentru marele trofeu Vocea Romaniei! Marea Finala, VINERI, de la 20:30, la ProTV!

Cei 4 finalisti sunt gata sa lupte pentru marele trofeu Vocea Romaniei! Marea Finala, VINERI, de la 20:30, la ProTV!

Cei 4 finalisti sunt gata sa lupte pentru marele trofeu Vocea Romaniei! Marea Finala, VINERI, de la 20:30, la ProTV!

Vineri, in etapa duelurilor incrucisate, publicul si-a ales cei patru favoriti care merg in finala Vocea Romaniei. Echipa Smiley va fi reprezentata in marea finala de doi concurenti, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, echipa Tudor o aduce in lupta finala pentru marele trofeu pe Cristina Balan, iar echipa Moga il aduce pe scena pe Tomi Weissbuch. In premiera la Vocea Romaniei, Loredana nu va avea un concurent in finala, insa ea va fi alaturi de ceilalti trei antrenori si ii va sustine pe cei patru concurenti.

Michel Kotcha a inceput competitia din spatele cortinei. Momentul in care concurentul a cantat melodia Forget you a intors toate cele patru scaune, insa alegerea sa a fost Smiley. Michel a demonstrat in tot acest timp ca are foarte mult talent si a reusit sa-i demonstreze antrenorului sau ca merita de fiecare data sa ramana in competitie, determinandu-l sa-l aleaga atunci cand a fost nevoie. Si telespectatorii au fost impresionati de calitatile sale vocale si au mizat pe el de doua ori, acordandu-i voturile care l-au adus in finala.

Despre parcursul sau la Vocea Romaniei, Michel a spus: “Vocea Romaniei a inceput pentru mine ca o gluma, in sensul in care cantatul nu facea parte din planurile mele. Faptul ca am ajuns in finala este o dovada ca am fost acceptat de romani, ceea ce ma bucura enorm, imi da incredere in mine sa nu ii dezamagesc si sa merg mai departe cu aceasta cariera care incepe chiar acum. Vocea Romaniei m-a ajutat sa-mi descopar sensibilitatea, ceea ce am incercat sa transmit prin toate prestatiile pe care le-am avut si sper ca am reusit sa ajung la sufletele oamenilor de fiecare data. Smiley e un om extraordinar si ma ajuta foarte mult cu disponibilitatea lui, cu sfaturile pe care mi le da  si ii multumesc ca imi da voie sa-mi exprim sentimentele prin alegerile muzicale pe care le face pentru mine. Merg in finala cu o mare incredere in mine si cu sufletul plin de bucurie. Muzica imi face sufletul sa zambeasca si asta vreau sa fac tot restul vietii mele.

Tobi Ibitoye a cantat in etapa auditiilor pe nevazute melodia A man’s world si i-a convins pe Tudor si Smiley sa se intoarca si sa se lupte pentru el. Cei doi antrenori au aplaudat indelung momentul si l-au laudat, insa Tobi a ales sa mearga mai departe cu Smiley. Antrenorul a fost de fiecare data alaturi de el, au repetat impreuna si i-a ales concurentului melodii care de fiecare data i-au pus vocea in valoare. Tobi a fost pana in momentul de fata si unul dintre favoritii publicului, care l-a votat, l-a ajutat sa ajunga in marea finala si sa fie mai aproape de marele trofeu si de premiul in valoare de 100.000 de euro.

Participarea la Vocea Romaniei este o experienta senzationala pentru mine. Nu am crezut ca pot ajunge pana in finala, dar Smiley mi-a dat mereu curaj si m-a facut sa am incredere in mine si in talentul meu. Sunt fericit ca publicul m-a sustinut la fiecare show live si imi doresc ca vinerea aceasta sa-i bucur pe cei de acasa si sa le ofer momente de care isi vor aduce intotdeauna aminte. Cel mai important este sa transmit exact ceea ce simt in momentul in care sunt pe scena. Va multumesc pentru sustinere si va rog sa fiti alaturi de mine si vinerea aceasta, in marea finala Vocea Romaniei!”, a spus Tobi Ibitoye.

Si Cristina Balan i-a impresionat pe antrenori tot din spatele cortinei. Concurenta si-a inceput parcursul la Vocea Romaniei cu melodia Down on my knees si i-a cucerit pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, care s-au intors pentru a o cunoaste si a o convinge sa li se alature. Cristina a ales sa mearga in echipa Tudor, vocea ei puternica fiind cea cu care antrenorul a decis de fiecare data sa mearga mai departe. Ea a dus pe scena vocilor pana in momentul de fata momente rock, pline de energie, pasiune, dar si emotie si i-a convins pe telespectatori sa o voteze si sa o trimita in marea finala.

Chiar daca stiam inca de la bun inceput ca Vocea este o provocare reala si o iesire din zona de confort, trebuie sa recunosc ca a fost cu mult peste nivelul meu de asteptare. Si, cu atat mai mult, este extrem de greu acum, pe ultima suta de metri, cand presiunea este si mai mare, asteptarile publicului fiind tot mai ridicate, mai ales ca prin piesele pe care le-am ales cu Tudor, singuri ne-am ridicat stacheta si ne-am impus un anumit standard in ceea ce priveste momentele pe care le pregatim. Prin intermediul lui Tudor si al emisiunii Vocea Romaniei m-am descoperit mai mult, mi-am impins limitele si, cel mai important, am reusit sa ajung la sufletele oamenilor, sa ii fac sa traiasca intens alaturi de mine la fiecare piesa interpretata. Orice, dar orice s-ar intampla in finala, cum am mai spus, sunt extrem de fericita ca am decis sa fac acest pas de a veni la Vocea Romaniei”, a spus Cristina Balan. 

Tomi Weissbuch a interpretat in etapa auditiilor pe nevazute melodia Thinking Out Loud si l-a convins pe Moga sa se intoarca pentru a-l lua in echipa lui. Stilurile celor doi s-au potrivit perfect, iar antrenorul a avut intotdeauna incredere in calitatile vocale ale concurentului, pe care l-a salvat in etapa duelurilor. Si publicul a fost impresionat de momentele lui Tomi prezentate pe scena vocilor si l-a votat pentru a merge in marea finala, care va avea loc vinerea aceasta, de la 20:30.

Tomi Weissbuch este incantat de aceasta experienta unica si declara: “Faptul ca am ajuns in finala Vocea Romaniei este un vis. Nu pot sa ii spun altfel. Dupa ce s-a intors exact cine voiam eu, Marius Moga, am zis ca nu mai conteaza evolutia mea in concurs, am ajuns unde mi-am dorit. Cu fiecare etapa m-am gandit ca am ajuns mult mai departe decat unde mi-am propus initial si mi se pare extraordinar! Ma bucur ca am reusit pana acum sa fac show-uri foarte bune si ca publicul a avut incredere in mine. Promit ca in finala o sa fie cea mai buna prestatie a mea din acest concurs!”.

Vineri, de la 20:30, marea finala Vocea Romaniei va aduce momente formidabile create de cei patru concurenti, invitati surpriza, coregrafii senzationale si un spectacol memorabil.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Utilizatorii le vor putea da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele vor fi afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone. 

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii se pot inscrie pentru cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor prezente in mai multe orase din Romania.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni