• PRO TV
  • Maestrii bentitelor au avut parte de o farsa GENIALA: RAZI GARANTAT! Teleshopping cu peripetii la Happy Hour

Maestrii bentitelor au avut parte de o farsa GENIALA: RAZI GARANTAT! Teleshopping cu peripetii la Happy Hour

<span style="color:#f00;">Maestrii bentitelor</span> au avut parte de <span style="color:#f00;">o farsa GENIALA:</span> RAZI GARANTAT! Teleshopping cu peripetii la Happy Hour

Stiti vorba aia, de ce sa te legi la cap daca nu te doare? Pentru ca e la moda, a venit raspunsul lui Maruta, care le-a facut o farsa de pomina lui Marian Nistor si sotiei sale.

Maestrii bentitelor, Marian Nistor si sotia lui, Dorina Paraschiv, au filmat un spot publicitar in care au prezentat toate avantajele obiectului lor preferat – bentita. Cel putin, asa stiau ei, ca vor face reclama la niste bentite care se vor vinde in Italia si-n Romania. Un fel de teleshopping. :)

Dar... bentita din reclama nu era una oarecare, ci o bentita cu proprietati miraculoase: "Bentita magica e spectaculoasa, bentita magica e bellissima!"

Mascota a fost deosebit de insistenta si obraznica, mai ales cu Dorina. Sotia lui Marian Nistor a ajuns sa tremure la un moment dat de nervi: nu mai stia nici ce o supara mai tare, faptul ca mascota o tot ia in brate si e prea indrazneata sau ca ii tot uita numele si o "boteaza" Liana?

 

 

Farsa s-a incheiat cu foarte multe bip-uri, injuraturi, nervi si... la final de tot, cu flori, tort si artificii! "Mi s-au inmuiat picioarele", i-a spus Dorina printre lacrimi lui Catalin Maruta, cel care a fost tot timpul in spatele mascotei obraznice.
 

Invitati in platoul Happy Hour dupa farsa de pomina, cei doi artisti nu i-au purtat pica lui Maruta :)

Marian Nistor si Dorina Paraschiv - doamne, uite ce-am facut

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni