• Emisiuni
  • Vocea României
  • Din 8 septembrie da sunetul mai tare! Incepe Vocea Romaniei! Ce spun antrenorii despre sezonul cu numarul 7

Din 8 septembrie da sunetul mai tare! Incepe Vocea Romaniei! Ce spun antrenorii despre sezonul cu numarul 7

Din 8 septembrie da sunetul mai tare! Incepe Vocea Romaniei! Ce spun antrenorii despre sezonul cu numarul 7

Al saptelea sezon Vocea Romaniei va avea premiera pe 8 septembrie. Se anuntat o competitie a vocilor cum nu s-a mai vazut, iar antrenorii promit un spectacol de neratat! 

Antrenorii sunt intr-o forma de zile mari, Pavel Bartos are grija ca atmosfera sa fie una de sarbatoare, iar concurentii sunt pregatiti sa-si transforme emotiile in curaj si sa dea totul pe scena pentru a intoarce toate cele patru scaune si pentru a impresiona o tara antreaga. 

Telespectatorii vor avea parte de voce la superlativ, energie, comentarii savuroase, interactiuni care vor surprinde, o lupta cum nu s-a mai vazut si un show fantastic.

Smiley, Loredana, Tudor Chirila si Adi Despot sunt pregatiti sa isi formeze echipele si sa porneasca intr-o competitie acerba pentru mult ravnitul trofeu Vocea Romaniei

In pauzele de la filmari, antrenorii i-au acordat Oanei Tache interviuri si au dezvaluit cateva detalii despre surprizele de care se vor bucura telespectatorii odata cu inceperea noului sezon Vocea Romaniei. 

"Este o experienta fabuloasa", a declarat Adi Despot despre participarea la Vocea Romaniei in postura de antrenor. 


"Este un sezon in care am primit forte proaspete", a spus Loredana despre sezonul cu numarul 7, a carui premiera va avea loc pe 8 septembrie, numai la ProTV! 


"Au simtit nevoia de o schimbare si... mi-au schimbat scaunul", a glumit Smiley atunci cand a fost intrebat ce e nou in sezonul 7 Vocea Romaniei. Vezi mai jos declaratia completa. 


"Suntem o echipa foarte buna", spune Tudor Chirila despre relatia si modul in care colaboreaza antrenorii de la Vocea Romaniei. 


Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni