Ce legatura exista intre Pavel Bartos si presedintele Americii? Nici prin gand nu-ti trece

15 Noiembrie 2013, 14:33


	Ce legatura exista intre Pavel Bartos si presedintele Americii? Nici prin gand nu-ti trece

Din 15 noiembrie pe marile ecrane, Pavel Bartos este cel mai curajos curcan in animatia "Pasari Libere 3D".

Actor exceptional si moderator al emisiunii "Vocea Romaniei", Pavel Bartos da viata personajului principal din animatia "Pasari Libere 3D", interpretand un curcan curajos care vrea sa schimbe istoria speciei sale. Filmul este adus pe marile ecrane de MediaPro Distribution, incepand cu 15 noiembrie.

Pavel a acceptat incantat propunerea de a-l interpreta pe curcanul Reggie din "Pasari Libere 3D" gandindu-se la fetitele sale, care sunt nerabdatoare sa il descopere intr-un rol de erou.

"Spre bucuria micutelor mele, personajul pe care il interpretez este unul pozitiv. Un alt motiv pentru care am acceptat rolul a fost povestea fantastica din film. Bucuria mea este cu atat mai mare cu cat imi dau seama ca singurii doi curcani potenti din aceasta tara suntem eu si Horia Brenciu", spune Pavel Bartos.

Interpretat in varianta originala de Owen Wilson, Reggie este un curcan de ferma, destept si amuzant, a carui viata comoda de "curcan crutat" este tulburata de Jake, curcanul de fabrica ambitios, de neinduplecat si fondatorul usor confuz al Frontului Libertatii Curcanilor. Datorita prieteniei cu Jake, Reggie se descopera pe sine si invata ce inseamna altruismul.

Cei doi vor avea importanta misiune de a scoate curcanul de pe masa festiva de Ziua Recunostintei. Pentru a reusi, ei trebuie sa calatoreasca in trecut, chiar in momentul in care a luat nastere amenintatoarea traditie.

De-a lungul calatoriei vor cunoaste tot felul de personaje haioase, vor trebui sa fuga de vanatorii de curcani si sa isi foloseasca toate calitatile de pasari domestice pentru a se salva.

Pavel Bartos va putea fi urmarit in animatia "Pasari Libere 3D", incepand cu 15 noiembrie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botosani), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ramnicu-Valcea), Cinema Marcom (Buzau), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies