• Emisiuni
  • Vocea României
  • PIESA care i-a impartit fanii in doua tabere. Ce schimbare majora a facut Catalin Dobre, fost concurent la Vocea Romaniei

PIESA care i-a impartit fanii in doua tabere. Ce schimbare majora a facut Catalin Dobre, fost concurent la Vocea Romaniei

<span style="color:#f00;">PIESA care i-a impartit fanii in doua tabere.</span> Ce schimbare majora a facut Catalin Dobre, fost concurent la Vocea Romaniei

Dupa ce a cucerit o tara intreaga cu vocea sa puternica si energia molipsitoare, simpaticul Catalin Dobre, din echipa lui Smiley de la la Vocea Romaniei, revine sub numele de X‘cesiv.

Cantaretul si-a lansat o noua piesa, diferita fata de stilul muzical cu care si-a obisnuit fanii. "Am inceput un concept de un alt fel de muzica decat cel cu care v-am obisnuit:) Da asa este! pornesc un nou tren si sper sa veniti si voi cu mine" a scris Catalin Dobre pe Facebook.

X‘cesiv este un concept care imbina muzica electro cu trance-ul si dubstep-ul, mix despre care Catalin Dobre spune ca e ceva rar intalnit pana acum, cel putin la noi in tara.

"Vreau sa lamuresc un lucru. Acesta dupa cum am mai spus este un concept, o incercare de a iesi din normal. Catalin Dobre nu renunta la muzica rock! X'cesiv este un alt personaj. Faptul ca eu sunt vocea din melodiile acestea fie ele trance sau electro sau dubstep nu inseamna ca am renuntat la Catalin Dobre omul care canta rock." a precizat cantaretul.

Piesa "Love your life" i-a impartit pe fanii fostului concurent de la Vocea Romaniei in doua tabere. Unii se declara multumiti de schimbare, altii spun ca noua melodie nu ii pune deloc in evidenta vocea pentru care a fost atat de apreciat de public:


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni