• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cat fight mâine la Vocea României! Andra și Irina luptă cu toate armele pentru un concurent!

Cat fight mâine la Vocea României! Andra și Irina luptă cu toate armele pentru un concurent!

Cat fight mâine la Vocea României! Andra și Irina luptă cu toate armele pentru un concurent!

Cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României le va aduce telespectatorilor vinerea aceasta, de la 20:30, un spectacol fascinant, în care concurenții vor cânta cu foarte multă bucurie, dăruire și pasiune, iar antrenorii vor lupta pentru cele mai bune voci, dar vor avea și câteva schimburi de replici savuroase între ei.

„E ceva mistic ce se întâmplă între noi în seara asta. Eu îmi doresc, dar nu știu de ce te doresc în echipa mea. Dar o să aflu, dacă vii.”, îi va spune Tudor unui concurent care a umplut sala de energie și bună dispoziție atunci când a atins primele note ale piesei pe care a interpretat-o. 

”Un chinez din Pitești” va fi cel care le va provoca pe Andra și pe Irina să-i promită nu numai lucruri legate de muzică. Andra îi propune să-i împletească părul și îi spune ce îi va găti daca va alege echipa ei. ”Vreau să-ți creez un confort. Nu te-ai obișnuit cu mâncarea românească? Nu-i nimic, eu îți gătesc, îți aduc în fiecare zi chinezesc. Să știi că eu sunt din Ardeal, dar am cântat de multe ori la Pitești...”, îi va spune Andra în încercarea de a-l convinge să i se alăture.

Irina și Tudor vor avea o discuție despre semnificația cuvântului ”epic”, dar și despre Brad Pitt. Care vor fi concluziile celor doi antrenori, vedem mâine, de la 20:30.

Cat fight! Andra și Irina vor vorbi despre alegerea unui concurent pentru care se vor bate minute în șir. „Cred că se simte mai bine pe vibe-ul meu. Dacă vrea să facă rock, trebuie să vină la mine.”, îi va spune Irina colegei ei. „Dar de ce ai impresia că eu n-aș putea să-i dau unui concurent ceva rock? De ce trebuie să vină la tine?”. Discuția dintre cele două va continua, iar Tudor va interveni în stilul propriu.

Cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României, continuă mâine, de la 20:30, cu o nouă rundă de audiții pe nevăzute!

Vocea României – Doar vocea contează!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni