Miscarile lui l-au facut pe Pavel Bartos GELOS! Vezi cat de bine a cantat Carol Aflat in semifinala:

<span style="color:#f00;">Miscarile lui l-au facut pe Pavel Bartos GELOS!</span> Vezi cat de bine a cantat Carol Aflat in semifinala:

Show-ul este integral pe voyo.ro.

La preselectiile "Romanii au talent", Carol Aflat, concurentul de 42 de ani din Hateg, jud. Hunedoara, a reusit cu momentul sau artistic sa pogoare o bunadispozitie molipsitoare nu numai asupra juratilor si prezentatorilor, ci asupra intregii sali.

Chiar daca talentul sau a fost unul muzical, Mihai Petre a fost impresionat in primul rind de miscarile sale de solduri si umeri, precum si de umorul acestuia. 

Vezi ce moment a pregatit pentru semifinala Carol Aflat:


 

Miscarile sale din solduri au facut iarasi deliciul tuturor din sala, iar Pavel era chiar un pic gelos: l-a prezentat pe concurent drept “sexy Carol Aflat”!

Andra: “Am vazut un profesionist pe scena!”. Si Mihai Petre a fost impresionat: “Cand ai fost haios, cand ne-ai lovit cu vocea ta, stii sa ataci si imi place asta!”

Concurentul a tinut sa le marturiseasca juratilor ce are pe suflet. A vrut si anul trecut sa participe la “Romanii au talent”, dar, din pacate, tocmai in acea perioada tatal lui a trecut in nefiinta. “Nenorocirea si ironia sortii face ca si anul asta, chiar acum o saptamana, sa-mi ingrop o nepoata de 20 de ani si o matusa de 48. Sunt inca in doliu”, le-a spus Carol Aflat.

O nebunie de dans cu Antonia si CRBL, in studioul ProFM. VIDEO

Vezi show-ul INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni