• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cantareata Stella si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei". Cate scaune crezi ca a intors? VIDEO

Cantareata Stella si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei". Cate scaune crezi ca a intors? VIDEO

Cantareata Stella si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei". Cate scaune crezi ca a intors? VIDEO

Pe scena de la "Vocea Romaniei" a urcat Stella, cantareata deja lansata pe piata muzicala din Romania. Magia de sambata seara a determinat-o sa isi incerce norocul in cadrul auditiilor pe nevazute, iar show-ul poate reprezenta o noua treapta in cariera sa.

Stella a venit la portile afirmarii mana in mana cu iubitul ei, Andrei Chermeleu, alaturi de care formeaza trupa de coveruri Colors In Stereo. Sa fie si el la fel de bun? Convinge-te: VIDEO.

Frumoasa roscata a colaborat de-a lungul timpului cu trupa Sistem la piesele “Soare” si “Never”, cu DJ Andi, alaturi de care a scos hiturile “Happiness” si “Freedom”, dar si cu Matteo,  pentru piesa “Push it”. Mai mult, aceasta a cantat la Eurovision alaturi de Sanda Ladosi ca backing vocal.

Desi parea sa-si fi castigat deja locul printre vedetele din muzica romaneasca, artista declara: “Provocarea cea mai mare nu este sa ai un hit pe radio, ci sa te mentii acolo, lucru care nu s-a mai intamplat”. 

Formatul show-ului, experienta antrenorilor si faptul ca la “Vocea Romaniei” o poate vedea o tara intreaga au motivat-o pe Stella sa participe la auditiile pe nevazute: “Aici am ocazia sa ma arat oamenilor asa cum sunt”.

"Vocea Romaniei" se vede acum integral pe Voyo.ro.

Stella a reusit sa impresioneze juriul si a intors toate cele patru scaune. O alegere cu atat mai grea pentru concurenta, lucru care cu siguranta nu a deranjat-o, insa.

"Un nume predestinat, trebuie sa devii o stea", i-a spus Loredana.

"La vocea pe care o ai e pacat sa ramai anonima", a fost replica lui Smiley.

"Va admir pe toti patru, iar intuitia mea imi spune ca in aceasta calatorie inspre "Vocea Romaniei", inspre finala, vreau sa merg alaturi de Smiley", a venit raspunsul Stellei.

Este absolut adorabila! Cum reactioneaza o fetita care gusta pentru prima data lamaie - VIDEO



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni