• Emisiuni
  • Vocea României
  • Auditiile pe nevazute continua la "Vocea Romaniei". Cel mai tare show muzical e in fiecare sambata, de la 20:30 pe ProTV!

Auditiile pe nevazute continua la "Vocea Romaniei". Cel mai tare show muzical e in fiecare sambata, de la 20:30 pe ProTV!

Auditiile pe nevazute continua la "Vocea Romaniei". Cel mai tare show muzical e in fiecare sambata, de la 20:30 pe ProTV!

Diseara, de la 20:30, la Pro Tv, in cea de-a doua editie a Vocii Romaniei din acest sezon, Brenciu se va dezlantui mai mult ca oricand. Acesta va promite spa, masaj si cosmetica si va apela la orice truc pentru a-i atrage in echipa sa pe cei mai buni concurenti. In plus, Brenciu va beneficia din nou de sprijinul mamelor in duelurile cu ceilalti antrenori.

Loredana isi va mentine echilibrul pe scaun cu tocuri de doisprezece centimetri ca sa negocieze de la inaltime, Moga va intra in jocurile celorlalti antrenori ca sa nu piarda teren in cursa pentru cele mai tari voci, iar Smiley va ramane fara cuvinte cand va intoarce scaunul si va vedea cine canta pe scena.


Vocile se vor confunda, fie ele de baieti sau de fete, iar surprizele vor fi la ordinea zilei in show-ul din aceasta sambata.

Auditiile pe nevazute continua la Vocea Romaniei. Sambata, de la 20:30 la ProTV!

Timbre surprinzatoare, aparitii care ii vor da pe spate pe antrenori, lupte aprige intre cei patru antrenori pentru concurentii cu voci extraordinare, toate acestea vor asigura un show magic, sambata seara, de la 20:30, in a doua editie din acest sezon a “Vocii Romaniei”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni