• PRO TV
  • Beverly McClellan a uimit o intreaga tara cu vocea ei VIDEO!

Beverly McClellan a uimit o intreaga tara cu vocea ei VIDEO!

Beverly McClellan a uimit o intreaga tara cu vocea ei VIDEO!

Beverly McClellan canta de 20 de ani prin diferite baruri si localuri din America, dar aspectul ei nu este unul cu care sa se poata afirma national sau international.

Timbrul ei este unic iar vocea pe care o are impresioneaza pe oricine. La auditiile pe care le-a avut la show-ul "The Voice" din America, Beverly a cantat piesa lui Janis Joplin - "Piece of My Heart".

Atat de bine a cantat, incat la finalul piesei ea a trebuit sa aleaga in echipa carei vedete vrea sa intre. Pana la urma a ales echipa Christinei Aguilera iar acum a ajuns pana in etapa finala in show-ul "The Voice" din S.U.A.

Iti place cum canta?

 

The Voice” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Nu conteaza ce varsta sau meserie ai, nu conteaza cum arati, daca esti inalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat,  tot ceea ce conteaza este VOCEA. Romania este a patra tara care va difuza din aceasta toamna “The Voice” - "Vocea Romaniei", formatul care face senzatie pe piata de entertainment din intreaga lume.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile ne poti da like aici si pe pagina de Facebook a emisiunii

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni