• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • „Pariu cu viata” si LaLa Band au creat un fenomen national si au cucerit milioane de tineri din intreaga tara

„Pariu cu viata” si LaLa Band au creat un fenomen national si au cucerit milioane de tineri din intreaga tara

„Pariu cu viata” si LaLa Band au creat un fenomen national si au cucerit milioane de tineri din intreaga tara

Penultimul episod  din acest sezon al  serialului „Pariu cu viata” a reusit sa-i tina in fata micului ecran, timp de 2 ore, pe romani, indiferent de varsta, categoria sociala sau mediul din care provin.

Intre 20.29 si 22.24 Pro Tv a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 6.8 puncte de rating si o cota de piata de 18.4%, urmat de Antena 1 cu o cota de piata de 14,5% si acasa, cu o cota de piata de 9,2%.

Pariu cu viata” a devenit un fenomen in randul copiilor si adolescentilor din Romania, cuceriti pe deplin de frumoasa poveste de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa). Generatia tinerilor din Romania se identifica si se regaseste in problemele adolescentilor care fac parte din trupa „LaLa Band”, iar povestile din „Pariu cu viata” i-au transformat in fani ai serialului. Astfel, in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani „Pariu cu viata” a inregistrat, in medie, 11,5 puncte de rating si o cota de piata de  34.0%.

Tinerii cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani asteapta, in fiecare seara de luni, cu emotie, un nou episod din serialul lor preferat.  Luni seara, penultimul episod din „Pariu cu viata” a atins 15,8 puncte de rating  si o cota de piata de 49.3% in randul publicului cu varste cuprinse intre 13 si 17. In minutul de aur, la 22.22, in randul acestui public Pro Tv inregistra 20.1 puncte de rating si o cota de piata de 64,7%, asta insemnand ca, in acel moment, peste 107 de mii de tineri intre 13 si 17 ani urmareau serialul „Pariu cu viata”.

Si intreg publicul din mediul urban a fost cucerit de povestea trupei „LaLa Band” si a asteptat, cu sufletul la gura, deznodamantul disputei dintre fetele si baietii din trupa. Astfel „Pariu cu viata” a clasat Pro Tv din nou pr primul loc in clasamentul audientelor cu 6.1 puncte de rating si o cota de piata de 13.2%.

Si la nivelul intregii populatii, peste un milion si jumatate de romani se uitau la Pro Tv, in minutul de aur, la 21.11, la „Pariu cu viata”. In acelasi minut Pro Tv inregistra cea mai buna audienta si in randul publicului urban din intreaga tara si se clasa pe primul loc cu 7,3 puncte de rating si o cota de piata de 15.2%. 

 „Pariu cu viata”, serialul favorit al romanilor, se apropie de finalul primului sezon. In ultimul episod fanii „LaLa Band” vor afla daca trupa se reuneste sau nu, Gica Popa  (Radu Gabriel) va visa in continuare la o frumoasa poveste de dragoste cu Mara Anghel (Carmen Tanase) iar Andrei (Dorian Popa) trece printr-un moment foarte greu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni