• Emisiuni
  • Vocea României
  • Arilena Ara canta piesa Nentori in finala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV!

Arilena Ara canta piesa Nentori in finala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV!

Arilena Ara canta piesa Nentori in finala Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV!

Arilena Ara canta astazi in finala Vocea Romaniei! Cantareata de origine albaneza a lansat pana acum mai multe single-uri care au avut un succes rasunator in tara ei, iar in 2016 s-a facut remarcata si in afara granitelor cu melodia Nentori. Piesa Arilenei este pe primele locuri in topurile muzicale din Romania, iar vineri o va canta pe scena celei mai tari competitii a vocilor.

”Este o binecuvantare sa ma reintorc in Romania in aceasta perioada superba a anului. Am ascultat foarte multe voci bune in acest show si sunt convinsa ca toate cele patru finaliste sunt deja castigatoare. Vocea Romaniei este o oportunitate uriasa pentru romanii talentati sa-si exprime trairile, emotiile, sa-si faca auzite vocile unice si sa-si arate personalitatea. Ma simt onorata sa fiu pe scena Vocea Romaniei in marea finala si sa cant piesa datorita careia m-am intors aici pentru fanii mei, Nentori.”, a declarat Arilena Ara.

ASTAZI, de la 20:30, vom urmari un spectacol plin de emotie si determinare in marea finala Vocea Romaniei, iar telespectatorii isi pot alege castigatoarea atat prin sms, trimis la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea Romaniei. Orice utilizator poate vota online o data, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul finalei.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni