• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii de la Vocea României, filmare inedită la înălțime! Theo Rose: “A fost o premieră!”

Antrenorii de la Vocea României, filmare inedită la înălțime! Theo Rose: “A fost o premieră!”

Antrenorii de la Vocea României, filmare inedită la înălțime! Theo Rose: “A fost o premieră!”

Toamna aceasta, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și The Motans. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României. 

Cei cinci antrenori s-au distrat copios la filmarea pentru promo-ul show-ului de talente. Smiley, Theo Rose, The Motans, Tudor Chirilă și Irina Rimes au filmat câteva cadre inedite la înălțime. Mai exact, antrenorii au ucat și au cântat pe aripa unui avion. 


“Mie îmi place să filmez în condiții un pic mai extreme, adică nu sunt genul de om căruia îi place să filmeze în spatele unui ecran. Mie dați-mi ploaie, vânt… Să existe un sacrificiu, că dacă nu-l faci parcă nu iese 100% din tine”, a declarat The Motans pentru PRO TV Plus. 

“Pe aripa unui avion nu am mai cântat niciodată, dar m-am mai suit pe aripa unui avion. Nu e înălțime foarte mare, dar e greu să stai să nu te dezechilibrezi… că altfel ai putea să aluneci și să cazi frumos de la vreo 4 sau 5 metri”, a mărturisit Smiley

Chiar dacă nu are frică de înălțime și nici de avion, Theo Rose a trecut prin mari emoții. 

“A fost foarte greu la început. Nu m-am așteptat...Eu am venit cu foarte mult curaj să urc pe aripile avionului. Problema a fost că am ajuns acolo și când am văzut distanța aia mare de pământ, au început să-mi tremure picioarele. Simțeam că urmează un atac de panică… După cu glume, cu una alta, mi-a trecut stresul. (…) Ulterior m-am relaxat și a fost așa frumos. Și am văzut un apus superb. Asta a fost o experiență care chiar m-a împlinit”, a mărturisit Theo Rose

Artista a mai declarat că nu a mai cântat pe aripa unui avion: “A fost o premieră și tare bucuroasă am fost că am împărțit premiera asta cu Smiley”.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai jos

Sezonul 10 debutează vineri, 9 septembrie 2022, la ora 20:30, la PRO TV. Emisiunea e disponibilă pe VOYO cu 7 zile în avans.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni