• PRO TV
  • Antonia, dupa un show incendiar. De ce niciun barbat nu si-ar fi dorit s-o stranga in acel moment in brate

Antonia, dupa un show incendiar. De ce niciun barbat nu si-ar fi dorit s-o stranga in acel moment in brate

Antonia, dupa un show incendiar. De ce niciun barbat nu si-ar fi dorit s-o stranga in acel moment in brate

Antonia a cantat pe scena Miss Diaspora Models International 2013, la Sibiu.


Sursa foto: Getty Images

Artista a dat tot ce-a avut mai bun si l-a vrajit cu vocea ei pe unul dintre jurati, Catalin Botezatu, care a tinut s-o imbratiseze si s-o laude pentru prestatia ei.
 

Antonia a cantat si a dansat pana la epuizare, iar dovada stau pozele de la eveniment, in care se vede cat de mult a transpirat pentru ca show-ul sa iasa bine.



Sursa foto: Libertatea

Admirator declarat al Antoniei, Botezatu spunea despre aceasta ca este o "fata cuminte", cand a fost intrebat  in emisiunea lui Catalin Maruta ce crede despre natura relatiei artistei cu Alex Velea: "Eu ii cunosc si pe Alex, dar mai ales pe Antonia. Imi e foarte draga, este model, chiar un model de mama. Aparentele sunt inselatoare", a afirmat el.

Mai mult, Bote a spus atunci ca nu crede zvonurile despre o relatie de iubire intre Antonia si Alex: "Cel mult, relatia lor amoroasa este una inventata pentru publicitate, dar atat Alex, cat si Antonia au demonstrat ca sunt persoane responsabile care nu ar avea legaturi extraconjugale. Vad doi tineri talentati si atat. Antonia e o fata cuminte, care a demonstrat de-a lungul anilor ca s-a ocupat doar de muzica si familie".

Tinere din peste 20 de tari si-au disputat titlul de Miss Models International. Ele au fost evaluate de un juriu din care au facut parte Catalin Botezatu, Carmen Negoita, Dr. Kasem Abu Bakr, George Manny (Diaspora Models), Calin Bucur si Delia Lungu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni