• PRO TV
  • Angelina Jolie, dezvăluire cutremurătoare făcută fiului ei Pax. E incredibil ce a putut să-i spună

Angelina Jolie, dezvăluire cutremurătoare făcută fiului ei Pax. E incredibil ce a putut să-i spună

Angelina Jolie, dezvăluire cutremurătoare făcută fiului ei Pax. E incredibil ce a putut să-i spună

Angelina Jolie și-a întors propriul copil împotriva bărbatului cu care se lupta în instanță pentru custodie, Brad Pitt.

Conform unei surse din anturajul lor, citată de US Weekly, Angelina s-a folosit de toate armele posibile pentru a câștiga procesul de divorț în fața lui Brad Pitt. Actrița i-ar fi spus fiului ei, Pax (15 ani), că Brad nu a fost niciodată de acord să-l adopte. Mai mult, susține sursa, actorul ar fi fost foarte furios când a aflat că Angelina a demarat procedurile de adopție.

Afirmațiile atribuite lui Brad Pitt ar fi fost făcute în urmă cu doi ani, în perioada în care cei doi actori plănuiau să se despartă. 

Aceste afirmații au șubrezit relația lui Brad cu fiul său, chiar dacă el a negat că ar fi spus așa ceva”, mai spune sursa. Aceasta a mai spus că Brad ar fi fost îngrijorat de ideea de a adopta un copil de trei ani care nu vorbea limba engleză, la mai puțin de un an după venirea lui Shiloh (12 ani), fiica biologică a cuplului Jolie-Pitt, notează publicația, citată de Daily Mail.

Angelina ar fi replicat că Pax are nevoie de ea mai mult decât Shiloh. „Relația lor era pe punctul de a se sfârși atunci, dar Brad a rămas”, a mai spus persoana din anturajul celor doi. 

Procesul de divorț s-a încheiat

La sfârșitul lunii trecute, avocații celor două părți au dezvăluit că Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la un acord în ceea ce privește copiii lor și drepturile financiare ale acestora. Concluziile procesului nu au fost dezvăluite public, însă Angelina a solicitat custodie unică pentru cei șase copii ai lor: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).

Brad Pitt a pornit cu un dezavantaj în acest proces, având în vedere relația tensionată și distantă pe care a avut-o cu băieții cei mari. 

Actorul s-a ales cu un alt proces, după ce a fost acuzat de Angelina că în ultimii doi ani nu s-a achitat onorabil de obligațiile de tată. Fosta soție i-a cerut lui Pitt mai mulți bani sub formă de pensie alimentară.

În 2017, Angelina pretindea 100.000 de dolari pe lună de la Brad Pitt, pentru întreținerea celor șase copii ai cuplului. Actrița a depus la Curtea Superioară din Los Angeles o întâmpinare, prin care îi cere fostului soț mai mulți bani pentru copiii lor. În documentele depuse în instanță se arată că Brad „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă”, de la separarea lor oficială, care a avut loc în septembrie 2016. Actrița a arătat în instanță că fostul ei partener nu și-a respectat angajamentele financiare, pe care cei doi le-au făcut „fără acte”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni