• PRO TV
  • Este extrem de mandra de fetita ei: "Eu o vad tot mica". Iata cum arata Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, la 6 ani

Este extrem de mandra de fetita ei: "Eu o vad tot mica". Iata cum arata Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, la 6 ani

Este extrem de mandra de fetita ei: "Eu o vad tot mica". Iata cum arata Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, la 6 ani

Violeta, fetita Andreei Marin, va implini la sfarsitul acestui an 7 ani. Micuta a mers recent impreuna cu alti copii de varsta ei intr-o tabara la munte, acolo unde s-a simtit minunat. Mai putin in prima zi, cand a vrut sa se intoarca acasa.

Andreea Marin se pregateste sa merga cu familia in vacanta la Bodrum (Turcia), la clinica de detoxifiere pe care a descoperit-o anul trecut. Inainte de asta, Zana Suprizelor si-a trimis fetita in tabara si a povestit emotionata tot.

“Sunt tare emotionata, pentru ca eu o vad tot mica, desi, a crescut fata mamei, eu o vad tot mica! Am sunat-o in prima zi, si era foarte emotionata. Mi-a zis: ‘Mami, vino si ia-ma acasa!’, insa, a doua zi, deja se obisnuise cu copiii. Cu totii erau noi in jurul ei. Nu-i cunostea, nu avusese intalniri anterioare cu ei. A doua zi nu-si mai dorea sub nici o forma sa vina acasa. Era extrem de vesela si energica”, a povestit Andreea Marin pentru www.agentiadepresamondena.com.

Programul in tabara a fost foarte incarcat, iar Violeta nu a stat o clipa. 

“Sportive, creative, in aer liber. Nu stau o clipa. Viziteaza, vad muzee. Au genul acela de libertate, de independenta, de care copilul tau are nevoie, din cand in cand, pentru ca sa invete sa se descurce singur in viata. Sigur, noua ne e greu sa le dam aceasta libertate. Avem senzatia ca au nevoie de noi la orice ora. Dar nu e chiar asa!”, a incheiat vedeta.



Recent, vedeta nu-si mai incapea in piele de mandrie cand si-a vazut copila aratand atat de frumos la o petrecere la scoala, asa ca a decis sa impartaseasca bucuria si cu prietenii ei virtuali.

"Nu obisnuiesc sa pun poze pe Facebook cu fetita mea, dar azi tare mandra a fost Mami de "Smarandita" ei la parada costumelor traditionale de la scoala... asa ca iertata-mi fie indiscretia... tare-mi umple sufletul puiul meu de om si nu exista motiv mai bun sa pretuiesc viata...", a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.



Nascuta pe 15 decembrie 2007, Ana Violeta este primul copil al Andreei Marin si al doilea pentru Stefan Banica Jr.

Andreea Marin si Stefan Banica au fost casatoriti din 2006 pana in 2013, cand si-au anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook, pastrand discretie fata de presa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni