• PRO TV
  • Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit. De data aceasta, ruptura ar fi definitiva

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit. De data aceasta, ruptura ar fi definitiva

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit. De data aceasta, ruptura ar fi definitiva

Dupa o relatie tumultuoasa, presarata cu mai multe despartiri si impacari, Stefan Stan si Andreea Mantea au hotarat sa puna din nou punct si s-o ia de la capat... separat.

Surse citate de wowbiz.ro sustin ca Stefan Stan si Andreea Mantea au hotarat sa puna capat logodnei si sa se concentreze fiecare pe proiectele personale.

In urma cu numai o luna, Andreea Mantea si Stefan Stan au aparut impreuna pe covorul rosu, si-au zambit incontinuu si s-au comportat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat intre ei, desi scurta lor relatie a fost "condimentata" cu multe certuri si impacari.

Totusi, castigatorul show-ului "Vocea Romaniei" marturisea dupa ultimul impas ca el si logodnica lui au decis sa nu mai grabeasca lucrurile. In plus, anulasera nunta care trebuia sa aiba loc cat de curand.

"Suntem ok. Locuim impreuna, mergem impreuna la tara, mergem impreuna in vacante... incerc sa o recuceresc acum. Fac tot ce-mi sta in putinta. Este dragostea vietii mele. Este mai mult decat dragostea vietii mele. Viata te incearca. Amandoi ne vedem imatraniti unul langa altul", declara el.

Cat despre planurile de nunta: "S-a sters totul cu buretele. Orice femeie ar face asta... Acum incerc s-o recuceresc pe Andreea", mai afirma Stefan pentru Libertatea pe vremea cand era convins ca lucrurile vor merge bine intre el si Andreea, desi recunoscuse ca a inselat-o pe bruneta cu o admiratoare.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni