• PRO TV
  • Andreea Esca, pe scena alaturi de Horia Brenciu. Prezentatoarea a cantat in concert, impreuna cu artistul. Cum s-a descurcat?

Andreea Esca, pe scena alaturi de Horia Brenciu. Prezentatoarea a cantat in concert, impreuna cu artistul. Cum s-a descurcat?

Andreea Esca, pe scena alaturi de Horia Brenciu. Prezentatoarea a cantat in concert, impreuna cu artistul. Cum s-a descurcat?

Prezenta la un concert al lui Horia Brenciu cu familia ei, Andreea nici nu banuia ce i se pregateste: o cantare ad-hoc, in fata unei sali pline.

"Am cunoscut-o in 1995. Pe atunci era o tanara, inflacarata jurnalista si a ramas tot o tanara, inflacarata jurnalista", a inceput artistul. "Ea e Andreea, prietena mea", a anuntat-o el, dupa care a tinut sa ii dedice melodia sotului prezentatoarei stirilor ProTV.

Printre chicoteli si pasi de dans, Andreea Esca si Horia Brenciu au reusit sa cante cateva versuri din piesa "Champs Elysées".

"Andreea Esca are o voce speciala, nu-i asa? Oare o s-o mai auzim din nou in martie 2013? :)", se intreaba Horia pe canalul de YouTube, acolo unde a incarcat acest clip de colectie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni