• PRO TV
  • Andra si Liviu Teodorescu au dat lovitura cu piesa "Asa e dragostea". Melodia are deja peste 2 milioane de afisari pe YouTube

Andra si Liviu Teodorescu au dat lovitura cu piesa "Asa e dragostea". Melodia are deja peste 2 milioane de afisari pe YouTube

Andra si Liviu Teodorescu au dat lovitura cu piesa "Asa e dragostea". Melodia are deja peste 2 milioane de afisari pe YouTube

Andra si Liviu Teodorescu au lansat de curand piesa "Asa e dragostea", melodie care i-a cucerit imediat pe fanii celor doi artisti.

Andra le-a multumit in aceasta dimineata fanilor sai pentru cele peste doua milioane de vizualizari pe care videoclipul piesei "Asa e dragostea" le-a adunat pe YouTube in doar o saptamana. Vedeta se afla in vacanta alaturi de Catalin Maruta si fiul lor, David, insa pastreaza zilnic legatura cu fanii sai de pe Facebook.

 

"Asa e dragostea" este primul videoclip in care Andra apare cu trupa si promoveaza noua formula de concert pe care si-a dorit de mult sa o lanseze. Pe langa asta, noul single aduce multa energie pozitiva, mai multe schimbari de look in ceea ce priveste haine, make-up, par si atitudine.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga cu care Andra la majoritatea single-urilor lansate de ea in ultimii ani. E o colaborare cu Liviu Teodorescu iar piesa e compozitie si productie marca DeMoga Music in frunte cu Marius Moga.

 

Filmarile au durat aproape 24 de ore, iar cei doi artisti s-au transformat in mai multe personaje. Andra este pe rand chelnerita, victima unui incendiu, personaj de telenovela, iar Liviu este salvamar, pompier si, la fel ca si colega sa, parte dintr-o telenovela.

Lansarea videoclipului a avut loc in emisiunea "La Maruta".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni