• PRO TV
  • Andra, dans sincron cu fiica ei, Eva. Cele două fac senzație pe TikTok: clipul are deja peste 1 milion de vizualizări

Andra, dans sincron cu fiica ei, Eva. Cele două fac senzație pe TikTok: clipul are deja peste 1 milion de vizualizări

Andra, dans sincron cu fiica ei, Eva. Cele două fac senzație pe TikTok: clipul are deja peste 1 milion de vizualizări

Eva Măruță se anunță a fi viitoarea stea din showbizul românesc. Fiica Andrei și a lui Catalin Măruță este o vedetă înnăscută.

Andra și Eva Măruță fac senzație pe rețelele de socializare cu cel mai recent clip pe care l-au filmat împreună. Mama și fiica s-au filmat dansând sincron, iar fanii au fost încântați. 1,2 milioane de vizualizări a strâns clipul clipul pe TikTok în numai 12 ore de la postare.

“Talentată și frumoasă, ca mami”, “Îți seamănă micuța mult”, “Eva este minunată ca mami” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Aceștia și-au exprimat îngrijorarea legata de faptul că nu au mai găsit contul Evei pe TikTok. 

@andra Distracție la filmări ????❤️ @evamaruta ♬ оригинальный звук - Тот самый Вовка????

“Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a spus Andra despre fiica să într-un interviu pentru click.ro.

Andra a postat pe Instagram și imagini din culisele celui mai recent clip al ei, “Bine bine”. Fanii au fost fermecați de look-urile vedetei din noul videoclip.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni