• Emisiuni
  • Vocea României
  • Andra Botez, finalistă Vocea României 2022: “Promit că mă voi dărui cât pot eu de frumos!”

Andra Botez, finalistă Vocea României 2022: “Promit că mă voi dărui cât pot eu de frumos!”

Andra Botez, finalistă Vocea României 2022: “Promit că mă voi dărui cât pot eu de frumos!”

Andra Botez este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurenta din echipa Irinei Rimes este mândră de performanța ei și le promite tuturor un show de excepție în marea finală. 

„Să fiu în marea finală e o confirmare a faptului că vocea mea se vrea auzită peste tot în țară și asta mă face să fiu recunoscătoare tuturor și să promit că mă voi dărui cât pot eu de frumos. Așadar, votați Andra Botez în marea finală!”, ne-a declarat Andra Botez înainte de marea finală. 

Parcursul Andrei Botez până în marea finală Vocea României

Andra Botez are 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții, când a întors toate cele patru scaune.

Talentul muzical este moștenire de familie. Ambii părinți ai Andrei sunt muzicieni și, deși au sfătuit-o să urmeze o facultate în alt domeniu, decât cel muzical, i-au încurajat și pasiunea pentru muzică, inclusiv participarea la Vocea României.

În battle s-a duelat cu Valeria Marcu și a avut o prestație strălucită și în etapa de knockout-uri, când s-a întrecut cu Alexandrina Vlad și Ricardo Gabor. 

A avut prestații memorabile atât în primul live, cât și-n semifinală, unde a interpretat “I Will Always Love You”. Voturile telespectatorilor au trimis-o în marea finală alături de Teodor Debu, Winael Baldus și Iulian Nunucă. 

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

Smiley: "Mi se pare că ai o voce fantastică. Mi se pare că e mare păcat că nu stiu mai mulți oameni despre tine, că nu bucuri mai mulți oameni cu talentul tău și cu ceea ce creezi ca și momente”. 

Irina Rimes:Este o onoară să lucrez cu tine în echipa mea!”.

Denis: „Așa arată o piesă cântată perfect la Vocea României”.

Tudor Chirilă:Andra Botez este o voce excepțională, care merită să fie în finală. Tu poți să cânți și acapela. Felicitări!”


Vineri, de la 20:30, finala Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni