• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuzsana Cerveni sunt finalistele Vocea Romaniei!

Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuzsana Cerveni sunt finalistele Vocea Romaniei!

Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuzsana Cerveni sunt finalistele Vocea Romaniei!

Semifinala Vocea Romaniei le-a adus aseara telespectatorilor un spectacol memorabil si reprezentatii pline de stralucire, energie si entuziasm. Show-ul a fost deschis de invitata speciala, INNA, care a cantat melodiile Nirvana si Ruleta si a prezentat un moment fabulos pe scena celei mai tari competitii a vocilor. Concurentii au interpretat cate doua melodii, una singuri si una impreuna cu colegul de echipa si cu antrenorul, iar romanii si-au votat preferatii si au ales finalistele sezonului sapte. Pentru prima data la Vocea Romaniei, in marea finala merg patru fete: Meriam Jane Ndubuisi din echipa Tudor, Ana Munteanu din echipa Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Lori si Andrada Cretu din echipa Despot.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:51, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor peste 1.7 milioane de romani. 

Semifinala Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 8 puncte de rating si 24.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6 puncte de rating si 18% share. 

Un spectacol fantastic si foarte multa determinare

Echipa Tudor a adus energia si forta in semifinala. Meriam Jane Ndubuisi a interpretat piesa Stay with me, iar Tudor a avut lacrimi in ochi pe parcursul intregului moment. Concurenta s-a transpus complet in melodie si a transmis o vibratie extraordinara. Stefan Stiuca a cantat fabulos melodia Yesterday, a trait intens momentul de pe scena si a reusit sa-i incarce pe antrenori cu emotie si bucurie. Tudor, Jane si Stefan au adus atmosfera din Vama veche pe scena de la Vocea Romaniei cand au interpretat piesa Omul plajei. Vocile lor s-au completat perfect si impreuna au realizat un moment memorabil. In urma voturilor publicului, Meriam Jane Ndubuisi merge in marea finala. 

Echipa Smiley a inceput seara cu Amir Arafat. Concurentul a adus in semifinala o piesa legendara, Man in the mirror, pe care a interpretat-o cu foarte multa caldura si daruire. Show-ul a continuat cu Ana Munteanu, care a cantat magistral melodia I’d rather go blind, a fost stapana pe ea, a fost la inaltime si a demonstrat inca o data ca este extrem de talentata. Ana, Amir si Smiley au umplut scena de energie si culoare cand au interpretat piesa Uptown funk, iar Despot, Lori si Tudor le-au multumit pentru momentul prezentat si pentru faptul ca a fost o ocazie foarte buna pentru ei sa iasa inca o data la dans vineri seara. Voturile publicului au trimis-o pe Ana Munteanu in finala competitiei.

Echipa Lori a avut aseara pe scena trei reprezentatii fascinante. Diana Brescan a impresionat publicul cu interpretarea piesei Mad about you, s-a implicat complet in momentul prezentat si a transmis foarte multa pasiune. Lori si cele doua fete magnetice din echipa ei, Zsuzsana si Diana, au cantat melodia Hai la joc, s-au bucurat de timpul petrecut pe scena, au transmis energie si intreaga sala a dansat impreuna cu ele. Zsuzsana Cerveni i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva. Concurenta a interpretat piesa Where do I begin si a uimit cu timbrul ei vocal puternic si cu atitudinea sa. Telespectatorii au votat si au decis ca Zsuzsana Cerveni merge in marea finala.

Primul moment al serii din echipa Despot a fost prezentat de cei doi concurenti, Mano si Andrada, impreuna cu antrenorul lor. Cei trei au cantat melodia Free fallin, vocile lor s-au armonizat foarte frumos, iar publicul i-a rasplatit cu ropote de aplauze. Mano Botond Raduly a interpretat cu tot sufletul o piesa extrem de dificila, I am the fire, a transmis foarte multa forta, iar Tudor i-a felicitat pe el si pe Despot pentru curajul de a face aceasta alegere si pentru momentul incredibil prezentat aseara. Andrada Cretu a cantat la pian si voce melodia Nothing else matters si a reusit sa-l emotioneze profund pe Despot. Concurenta a primit felicitari si din partea celorlalti antrenori, care au fost impresionati de reprezentatia ei. In urma voturilor publicului, Andrada Cretu continua lupta pentru marele trofeu.

Vinerea viitoare, de la 20:30, dam votul mai tare si traim spectacolul suprem al vocilor in marea finala Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni