• PRO TV
  • America a ales finalistii pentru show-ul "The Voice"! Spune-ne cine crezi ca merita sa fie VOCEA Americii!

America a ales finalistii pentru show-ul "The Voice"! Spune-ne cine crezi ca merita sa fie VOCEA Americii!

"The Voice", editia americana, se afla pe ultima suta de metri, pentru ca publicul si juriul a votat preferatii si cei 4 concurenti se pregatesc deja pentru finala de saptamana viitoare.

Aseara la Los Angeles, lacrimi multe de bucurie si de tristete in acelasi timp, la aflarea rezultatelor votului care i-a desemnat pe finalistii show-ului The Voice. Mentorii au recunoscut ca s-au atasat foarte mult de concurenti si indiferent cine va merge mai departe ei ii vor sustine in continuare. Christina Aguilera chiar a spus ca a legat prietenii cu toate concurentele sale si, pentru ea, toata echipa sa e castigatoare.

Inainte de aflarea votului dat de public si mentorii au trebuit sa dea si ei un vot de incredere. Daca Christina Aguilera, si Blake Shelton au dat sanse egale concurentilor sai, Adam Levine a dat un scor mai mare lui Javier Colon  iar Cee Lo Green a acordat sanse mai mari lui Nakia.

Daca Adam a fost in acord cu publicul si astfel Javier ajunge in finala, nu la fel s-a intamplat si cu Cee Lo Green pentru ca Vicci Martinez a fost preferata telespectatorilor.

Echipa Christinei Aguilera Beverly McClellan si Franchine Davis - are doua voci feminine extrem de puternice. Christina este extrem de incantata de alegerile facute dar a fost nevoita sa mearga mai departe doar cu una dintre concurentele sale. Christina nu a putut da un scor mai bun nici uneia dintre cele doua si a dat 50-50 sanse egale fiecareia. Iar alegerea publicului a fost Beverly McClellan! Vezi aici ce voce are!

Echipa lui Adam Levine, vocalul de la trupa Maroon 5, are si ea mari sanse pentru ca merge mai departe cu Javier Colon si Casey Weston. Daca Javier a cantat in semifinale o piesa Coldplay - "Fix You" -, alegerea lui Adam pentru Casey a fost "I Will Always Love You". Adam Levine a dat un scor mai mare lui Javier Colon - 65% vs 35% pentru Casey Weston. Iar publicul i-a dat dreptate Javier fiind cel care il va reprezenta in finala pe Adam. Asculta aici cum canta piesa Fix You!

In echipa lui Cee Lo Green se afla doua voci senzationale: Vicci Martinez si Nakia. Cei doi sunt atat de valorosi incat Cee Lo este extrem de convins ca va castiga competitia indiferent de cine merge mai departe. Cee Lo Green a acordat mai multe sanse lui Nakia dar America a spus insa ca Vicci Martinez poate merge mai departe. Asculta ce voce are!


Blake Shelton este un cunoscut cantaret de muzica country in America iar echipa lui este formata din doua cantarete cu voci extrem de sensibile si unice:
Asculta aici cum canta Dia Frampton celebra piesa Loosing My Religion a lui R.E.M .
 

Intrecerea nu este doar intre concurenti, ci si intre mentorii fiecarei echipe in parte. De aceea competitia se anunta extrem de stransa iar castigatorul primei editii "The Voice" din S.U.A este foarte greu de intuit. Tu pe cine ai alege? Pe cine ai vota castigatorul primei editii?

 

Incepand din aceasta toamna, ProTV da startul cautarii celor mai bune voci: sensibile sau puternice, vibrante, cu un timbru inconfundabil, demne de a fi numite: Vocea Romaniei!

Tu esti vocea! Inscrie-te aici!

Urmareste-ne si pe facebook la http://www.facebook.com/vocearomaniei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni