• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Am o echipa frumoasa, talentata si foarte unita.". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

"Am o echipa frumoasa, talentata si foarte unita.". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

"Am o echipa frumoasa, talentata si foarte unita.". Ce a declarat Smiley despre sezonul sase Vocea Romaniei INTERVIU EXCLUSIV

Smiley a vorbit despre concurentii din sezonul sase de la Vocea Romaniei care incepe pe 9 septembrie, la Pro TV, de la 20:30. 

1. Cum sunt concurentii in sezonul sase Vocea Romaniei?
 
Sunt foarte buni concurentii din sezonul acesta si, cu precadere, cei din echipa Smiley J. Am o echipa frumoasa, talentata si foarte unita. Stiu ca am ales voci foarte bune. Acum ne antrenam intens impreuna, sa terminam competitia cu nota maxima... si cu trofeul Vocea Romaniei.
 
2. Care este cel mai "periculos" adversar in acest sezon?
 
Vocea Romaniei este o competitie in care fiecare pleaca la drum cu sanse egale. Daca este sa vorbim de un „adversar” de care ne temem, nu cred ca trebuie sa ne uitam la „Celalalt”, indiferent despre cine vorbim. Cei mai mari aliati, dar si cei mai mari adversari ai nostri suntem noi insine. Depinde de noi sa profitam la maximum de sansa care ni se ofera, sa stim sa facem cele mai bune alegeri, sa invatam sa ne dozam emotiile si sa le folosim intr-un mod constructiv.
 
3. Regreti ca nu te-ai intors atunci cand a cantat vreun concurent?
 
Intotdeauna exista o mica doza de „Cum ar fi fost daca...?”, dar cred ca am facut alegerile cele mai bune din punctul asta de vedere.
 
4. Descrie intr-un cuvant ceilalti trei antrenori, dar si pe Pavel.
 
Intr-un singur cuvant? Am mai multe pregatite J. As incepe chiar cu Pavel, care este un complex de vitamine. Daca il ai langa tine, poti fi sigur ca nu vei fi trist sau lipsit de energie.
 
Loredana este o prezenta minunata si un om mereu plin de surprize. Marius este un antrenor talentat, incapatant si pragmatic. J Tudor aduce un plus de sare si piper competitiei.
 
Cred ca ne completam perfect si facem o echipa foarte buna impreuna.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni