• PRO TV
  • Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan, finaliștii sezonului 8 Vocea României

Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan, finaliștii sezonului 8 Vocea României

Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan, finaliștii sezonului 8 Vocea României

Cei opt semifinaliști ”Vocea României” au încântat vineri seară publicul cu reprezentațiile lor pline de sensibilitate, dramatism sau forță și au demonstrat cu prisosință că au calități vocale incredibile, dar și că știu foarte bine să facă spectacol și cum să ajungă mai aproape de cei care îi urmăresc. 

Concurenții au cântat cu bucurie și entuziasm și au dat totul pe scenă pentru a convinge că merită să meargă în marea finală. Telespectatorii și-au ales favoriții, iar în urma voturilor trimise de aceștia, cei patru finaliști ai sezonului 8 sunt: Alma Boiangiu, din echipa Tudor, Dora Gaitanovici, din echipa Irina, Mădălina Coca, din echipa Andra, și Bogdan Ioan, din echipa Smiley. Aceștia vor lupta vinerea viitoare pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Semifinala sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.9 puncte de rating și 21.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 18.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:00, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Vineri, 14 decembrie, de la 20:30, patru concurenți cu voci formidabile, care au cucerit antrenorii și publicul cu momentele prezentate pe scena celei mai tari competiții a vocilor, vor aduce momente care cu siguranță vor uimi și vor bucura publicul. Alma, Dora, Mădălina și Bogdan încep pregătirile și repetițiile pentru marea finală și sunt hotărâți să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie câștigătorii sezonului 8 Vocea României.  

Vocea României – Doar vocea contează!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni