• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alma Boiangiu, Alexa Dragu, Renate Grad și Vitalie Maciunschi sunt primii patru semifinaliști Vocea României!

Alma Boiangiu, Alexa Dragu, Renate Grad și Vitalie Maciunschi sunt primii patru semifinaliști Vocea României!

Alma Boiangiu, Alexa Dragu, Renate Grad și Vitalie Maciunschi sunt primii patru semifinaliști Vocea României!

Opt concurenți cu voci fabuloase au luat cu asalt aseară scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 8! 

Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie, emoție și efervescență și au primit în casele lor bucuria transmisă de participanții cele mai tari competiții a vocilor. Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Alma Boiangiu din echipa Tudor, Alexa Dragu din echipa Irina, Renate Grad din echipa Andra și Vitalie Maciunschi din echipa Smiley. Lor li se vor alătura în seara aceasta alți patru concurenți, aleși tot de cei de acasă prin vot, prin sms sau online. 

Primul live Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 6.9 puncte de rating și 19.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 16.0% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:42, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

În seara aceasta, de la 20:30, Lavinia Rusu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alina Statie și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Silviu Murariu și Mădălina Coca, din echipa Andra; Sorina Bica și Bogdan Ioan, din echipa Smiley, vor aduce sărbătoarea pe cea mai mare scenă a vocilor. Concurenții vor interpreta numai melodii românești, într-o ediție live Vocea României, 100% românească. Telespectatorii își pot alege și de această dată preferații prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă. 

Vocea RomânieiDoar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni