• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alexandra Stan a facut spectacol pe scena de la "Vocea Romaniei". Cand a urcat pe scena i-a lasat pe toti fara cuvinte

Alexandra Stan a facut spectacol pe scena de la "Vocea Romaniei". Cand a urcat pe scena i-a lasat pe toti fara cuvinte

Alexandra Stan a facut spectacol pe scena de la "Vocea Romaniei". Cand a urcat pe scena i-a lasat pe toti fara cuvinte

Alexandra Stan a devenit celebra in intreaga lume cu melodia "Mr. Saxobeat", iar imaginea sa de blonda ingenua i-a adus milioane de admiratori.

Dupa ce a dat lovitura in intrega lume cu piesa "Cherry Pop", melodie care a ajuns numarul 1 in topul iTunes Dance Chart din Japonia, la numai doua ore de la momentul lansarii, Alexandra Stan a facut spectacol in semifinala de la "Vocea Romaniei".

A cantat, a dansat alaturi de trupa ei si i-a incantat pe toti cu prezenta sa. Alexandra se numara printre cele mai iubite artiste de la noi din tara, iar de fiecare data cand se prezinta in fata fanilor reuseste sa ii surprinda. 

Artista a reusit sa ii incante si pe cei patru antrenori, dar daca ar fi sa ne luam dupa cea mai recenta declaratie a ei, este cunoscuta pasiunea pe care o are pentru Marius Moga. Alexandra a marturisit in urma cu cateva zile ca este fana compozitorului, iar daca ar avea calitate de concurent la "Vocea Romaniei", cu siguranta ca ar alege sa mearga in echipa lui.

Vezi momentul pe voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni