• PRO TV
  • Adrian Tutu are o piesa noua. Ascult-o si tu! In plus, a povestit la "Happy Hour" ce a facut cu cei 120.000 de euro castigati la "Romanii au talent"

Adrian Tutu are o piesa noua. Ascult-o si tu! In plus, a povestit la "Happy Hour" ce a facut cu cei 120.000 de euro castigati la "Romanii au talent"

Adrian Tutu are o piesa noua. Ascult-o si tu! In plus, a povestit la "Happy Hour" ce a facut cu cei 120.000 de euro castigati la "Romanii au talent"

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon de "Romanii au talent", a vorbit la "Happy Hour" despre planurile sale de viitor.

Adrian Tutu a declarat ca lucrurile s-au schimbat foarte mult de cand a reusit sa obtina marele premiu la "Romanii au talent".

Si-a inchiriat un apartament de doua camere in Bucuresti, iar cu cei 120.000 de euro pe care i-a primit dupa show si-a renovat apartamentul de la Focsani, a investit in videoclipuri, iar o alta parte din bani au ajuns in banca.

Vezi aici cele mai tari momente din "Romanii au Talent" - Sezonul 1 

Adrian Tutu a vorbit si despre planurile sale de viitor: "Avem foarte multe surprize anul asta, o sa lansam multe piese, o sa scoatem o piesa cu Sarmalele Reci", spune el. Si-ar dori foarte mult sa colaboreze cu Smiley si cu Alex Velea.

Pe de alta parte, nu duce lipsa fanilor si mai ales a... admiratoarelor de cand a castigat "Romanii au talent".



Eroii se intorc! "Romanii au talent", sezonul al treilea, in curand la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni