A fost numita Angelina Jolie de Romania, dar nu asta este principala atractie. Elena Javelea, de la "Vocea Romaniei", surpriza de proportii pentru fani

22 Decembrie 2014, 12:35


	A fost numita Angelina Jolie de Romania, dar nu asta este principala atractie. Elena Javelea, de la "Vocea Romaniei", surpriza de proportii pentru fani

Elena Javelea avut o interpretare puternica si senzuala a piesei "You can leave your hat on" atunci cand a pasit pe scena de la "Vocea Romaniei" si a reusit sa intoarca scaunul lui Tudor Chirila, care a luat-o in echipa lui.

In etapa confruntarilor, frumoasa Elena, care inca de la inceput a fost asemanata cu celebra Angelina Jolie, a interpretat melodia "I put a spell on you", alaturi de Petra Acker, iar Tudor a ales sa mearga mai departe in alaturi de Petra.

Chiar daca nu a ajuns pana in etapa live-urilor, Elena nu s-a lasat descurajata, iar astzai le-a oferit fanilor ei o surpriza de proportii. A lansat un nou single, semn ca pasiunea pentru muzica este mai presus de orice. 

In ceea ce priveste comparatia cu Angelina Jolie, Elena a marturisit intr-un interviu pentru site-ul perfecte din Republica Moldova ca, in ciuda frumusetii naturale care o caracterizeaza, a primit si comentarii rautacioase: "A fost o faza, cand mergeam la Bucuresti, vamesul se uita la mine in pasaport: Semeni foarte bine cu Angelina Jolie, iar eu am spus: Aoleu, si dumneavoastra? Eu ma bucur, doar e o femeie frumoasa, desteapta. Stii ce ma mira, ca acolo in Romania, toti imi spun: Chiar ai ceva, sunt asemanari, iar aici in Moldova imi spun: nu chiar, daca te uiti de departe si cu ochii inchisi poate semeni, dar asa, deloc..  Toate criticile astea rautacioase le-am avut doar din partea persoanelor din Moldova."


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies