• PRO TV
  • A facut senzatie cu decolteul si rochita sa scurta. Una dintre cele mai sexy aparitii de la "Vocea Romaniei" publica imagini hot pe net

A facut senzatie cu decolteul si rochita sa scurta. Una dintre cele mai sexy aparitii de la "Vocea Romaniei" publica imagini hot pe net

A facut senzatie cu decolteul si rochita sa scurta. Una dintre cele mai sexy aparitii de la "Vocea Romaniei" publica imagini hot pe net

Maine, de la 20.30, la ProTV, ultima editie de Confruntari la "Vocea Romaniei"

Cea mai tare echipa de la Vocea Romaniei poate fi chiar echipa ta! Descarca aplicatia Fii Antrenor si poti castiga un iPhone 6 daca ai ureche de antrenor.

Maria Constantin si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei si a reusit sa-i faca pe Tudor Chirila, Smiley si Marius Moga sa intoarca scaunele, iar la confruntari i-a impresionat pe toti cu o tinuta extrem de sexy si o interpretare in stilul Rihannei.

Insotita la auditii de Marcel Toader, iubitul ei, Maria a avut grija ca aparitia ei sa fie una memorabila, asa ca s-a imbracat si s-a coafat exact ca Marilyn Monroe.  Daca imaginea nu s-a potrivit cu melodia pe care a ales sa o interpreteze, "Sanie cu zurgalai", Maria demonstreaza ca in viata de zi reuseste sa impresioneze de fiecare data si sa atraga privirile asupra ei, lucru care demonstreaza ca isi doreste un look impecabil cu orice pret.

 

Maria nu este deloc straina de tinutele sexy, constienta ca acestea ii pun cel mai bine in valoare silueta de invidiat. Pe pagina sa de Facebook, artista a publicat cateva imagini care au facut deliciul fanilor sai. Blondina a trecut rapid de la imaginea ingenua a lui Marilyn la cea de vampa.

Aici poti revedea toate editiile din noul sezon "Vocea

 

Tanara in varsta de 27 de ani a facut flaut de performanta si este in prezent studenta la Conservator, la Canto clasic. La Vocea Romaniei a ales sa mearga in echipa lui Marius Moga si isi doreste sa castige marele premiu din acest sezon.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni