• Emisiuni
  • Vocea României
  • A doua rundă de knockout-uri la Vocea României: patru concurenți luptă pentru un singur loc în etapa următoare!

A doua rundă de knockout-uri la Vocea României: patru concurenți luptă pentru un singur loc în etapa următoare!

A doua rundă de knockout-uri la Vocea României: patru concurenți luptă pentru un singur loc în etapa următoare!

Knockout-urile continuă vineri, la Vocea României, cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă, să renunțe la emoții și să convingă antrenorii că ei sunt cei care pot ajunge cât mai aproape de marele trofeu.

Piese extrem de solicitante vocal, reorchestrate și interpretate cât mai original, reprezentații pline de energie și decizii grele: toate acestea vor putea fi urmărite astăzi, de la 20:30, la PRO TV.

Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat care vor încânta și îi vor pune în dificultate în momentul alegerilor. În timp ce unii elevi își vor impresiona antrenorul, alții îl vor dezamăgi: ”Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine, nu au fost unul și același”, va spune Irina.  

Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul se va încheia în această seară când va fi nevoit să trimită în luptă un duel format din patru concurenți.



Decizia lui va fi complicată de faptul că toți cei patru vor da tot ce au mai bun pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să declare: ”Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă.”

Tot în această seară, Irina va fi impresionată de alegerile muzicale pe care le va face Tudor și va fi convinsă să exclame: ”Mie-mi plac momentele lui Tudor de anul acesta, cel mai mult”. 

Cea de-a doua ediție a knockout-urilor va aduce și un nou ”furt” – unul dintre antrenori va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă.

Fiecare voce va conta, doar o parte dintre ele va merge mai departe. Cine își va asigura un loc în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară, de la 20:30, la Vocea României! 

Vocea României – Doar vocea contează!




Vezi si Vocea României - Sezonul 9, Ediția 9

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni