8 voci remarcabile tot mai aproape de “Vocea Romaniei”

8 voci remarcabile tot mai aproape de “Vocea Romaniei”

Seara de-a dreptul incantatoare la Vocea Romaniei! Inca o data, ProTv a demonstrat ca are talent la show-uri uluitoare, iar spectacolul oferit de concurentii ramasi in echipele celor patru antrenori a fost unul de proportii.

Din pacate, desi s-au prezentat exceptional si au interpretat fara cusur hituri internationale, nu toti concurentii au mers mai departe. In momentul de fata, fiecare antrenor ia cu asalt editia de vineri, 16 decembrie, a emisiunii, cea in care se va decide vocea cui rasuna in marea finala, cu doi concurenti.

Departajarea a fost extrem de grea, mai ales ca a fost prima editie in care antrenorii au ales concurentii care continua lupta pentru marele titlu fara Cantecul decisiv, cel care le mai dadea o sansa participantilor care nu fusesera salvati direct de public.

Emisiunea “Vocea Romaniei” difuzata de Pro Tv, marti 13 decembrie, intre orele 20.16 – 22.59 a fost lider de audienta pe toate targeturile, plasindu-se in topul preferintelor publicului din intreaga tara. Astfel, la nivelul publicului commercial din mediul urban, ProTv a fost lider de audienta cu o audienta medie de 6,8 puncte de rating si 19,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 3,9 puncte de rating si 11,4% cota de piata.

Si la nivelul publicului din mediul urban, Pro Tv isi pastreaza pozitia de lider cu 6,2 puncte de rating si 14,5% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar 4,9 puncte de rating si 11,4% cota de piata. In minutul de maxima audienta inregistrat la 22.14, Pro Tv obtinea pe publicul comercial din mediul urban 9,8 puncte de rating si 28,9% cota de piata, de 8 ori mai mult decit Antena 1 care inregistra doar 1,2 puncte de rating si 3,7% cota de piata.



Loredana a fost cea care a spart gheata si a fost nevoita sa aleaga intre Alexandra Craescu si Iulian Canaf, dupa ce Dragos Chircu a convins publicul cu prestatia sa si a fost salvat de acesta. Loredana i-a felicitat pentru evolutia din timpul concursului, a marturisit ca este foarte mandra de ei, recunoscand totodata faptul ca Vocea Romaniei a fost o competitie apriga. “Alexandra, m-ai uimit de fiecare data, esti o artista complexa, tu, Canaf, esti un trubadur nebun si, ca multi trubaduri, esti neinteles, dar multi au inceput sa te inteleaga”, a marturisit foarte emotionata Loredana.

Horia Brenciu, singurul antrenor care merge mai departe cu doua voci feminine

Decizia ei a fost cu atat mai greu de luat cu cat a fost nevoita sa aleaga intre doi moldoveni de-ai ei, motivand ca “sangele apa nu se face”. “Imi voi pune un Canaf la cercel si voi merge mai departe cu el”, acestea sunt cuvintele pe care Loredana si le-a ales pentru a-l anunta pe spectaculosul Canaf ca el este alegerea ei.

Marius Moga merge mai departe tot cu doi reprezentanti ai sexului tare, Liviu Teodorescu si Cristian Sanda, care a si fost cel salvat de public. Oana Radu a parasit cel mai in voga show al momentului, nu inainte ca Moga sa le aminteasca tuturor concurentilor care au facut parte din echipa lui faptul ca e important sa nu uite tot ce au invatat participand la Vocea Romaniei si ca vor continua sa colaboreze, bucurandu-se de sprijinul lui.

Smiley a ramas in echipa cu Stefan Stan, salvat de public pentru a treia oara consecutiv, si cu Catalin Dobre. Smiley si-a laudat din nou echipa, “ma bucur ca am lucrat cu voi, ca am avut onoarea sa va cunosc”, le-a marturisit lui Anthony si lui Catalin, amintindu-le ca ii va sustine in continuare si ca isi asuma acest lucru. Tot el a spus ca decizia lui este foarte greu de luat tocmai pentru ca atat Catalin, cat si Anthony, sunt exceptionali.

Horia Brenciu este singurul antrenor care se bucura nu de o singura prezenta feminina, ci de doua, Iuliana Puschila si Irina Tanase, singurele fete ramase in concurs. Ca si Stefan Stan, adolescenta Iuliana Puschila a convins publicul ca merita sa fie Vocea Romaniei si a fost salvata de acesta pentru a treia oara consecutiv. Devastat, pur si simplu, ca trebuie sa aleaga intre Irina si Daniel Max Dragomir, Horia Brenciu a spus printre lacrimi ca “Mie cand imi place o voce, merg cu ea pana la capat”, prezentandu-le celor doi programul pe care-l vor avea, avand in vedere faptul ca el ii va ajuta constant sa sustina concerte. Alaturi de ei, chiar pe scena, Horia a ales-o pe Irina pentru a merge mai departe.

Publicul, in delir la aparitia lui Iulian Canaf

Seara s-a deschis cu un moment electrizant al Loredanei, care a interpretat melodia Lele, iar baletul coordonat de Edi Stancu si-a dovedit inca o data talentul care depaseste granitele scenei. Ca de obicei, publicul a fost in delir in momentul in care Canaf si-a facut aparitia si s-a dovedit a fi pe deplin cucerit dupa ce a interpretat piesa "I got a woman" a lui Ray Charles.

“Nebunie, bine te-am gasit, numele tau e Canaf! Esti nebun si asta-mi place, ca si eu sunt la fel”
, i-a spus Horia Brenciu, iar Loredana a tinut sa-i precizeze ca a facut din aceasta melodie un spectacol extraordinar si ca a dat dovada ca e capabil de “tot felul de acrobatii cu vocea”.

“Esti bestial si ma bucur de fiecare data cand apari pe scena”
a recunoscut Smiley, in timp ce Moga a marturisit deschis ca il place pentru ca este showman. Si Irina Tanase a fost foarte laudata de Loredana, care i-a spus ca a fost “de zece ori mai buna decat data trecuta”.

Catalin Dobre si-a facut aparitia cu un look schimbat si a interpretat piesa Sex on fire a celor de la Kings of Leon. In urma interpretarii, Loredana a fost de parere ca el este cea mai buna voce din echipa Smiley, in timp ce antrenorul, magulit, a spus cu modestie ca are, cu siguranta “cea mai puternica voce de la mine din echipa” si ca are curaj sa-i dea sa cante orice piesa pentru ca este convins ca o va duce asa cum trebuie pana la capat.

Nu mai putin laudati au fost si ceilalti baieti care au ramas in competitie, respectiv Liviu Teodorescu, Cristian Sanda, Stefan Stan si Dragos Chircu. Despre Liviu Teodorescu s-a spus ca este singurul capabil din tara asta sa duca mai departe legenda lui Elvis Presley, iar ceilalti trei au convins publicul sa-i voteze pentru a ajunge in etapa urmatoare.



Iuliana Puschila a cucerit nu doar publicul, ci si antrenorii cu interpretarea impecabila a piesei Big girls don’t cry a lui Fergie. “Sper sa ai un viitor stralucit in muzica, pentru ca-l meriti”, i-a urat Smiley, impresionat, iar Loredana a remarcat faptul ca felul in care a reusit sa comunice mesajul piesei a fost fara cusur.

Sunrise Avenue, invitatii speciali ai editiei din 13 decembrie a emisiunii “Vocea Romaniei” au marturisit ca cei 12 concurenti pe care ei i-au ascultat in competitie sunt cei mai buni dintre cei pe care i-au vazut ajungand in aceasta etapa la celelalte variante ale show-ului, organizate in alte tari europene. Ei au interpretat special pentru telespectatorii ProTv doua dintre cele mai cunoscute melodii ale lor, Fairytale gone bad si Hollywood Hills.

VEZI: Lacrimile lui Brenciu ar topi orice ghetar! Omagiul adus Malinei Olinescu, cel mai emotionant moment de la VOCEA ROMANIEI

Un moment emotionant a fost dedicat Malinei Olinescu, cantareata care a parasit aceasta lume duminica noapte. Horia Brenciu si Loredana au cantat impreuna una dintre cele mai cunoscute melodii ale regretatei artiste, Mi-e dor de tine. Horia Brenciu nu si-a putut stapani lacrimile pe toata durata melodiei, iar Loredana i-a spus la final “Drum bun, Malina!”.



In urma editiei din 13 decembrie, show-ul Vocea Romaniei continua vineri, 16 decembrie, in formula urmatoare: echipa Loredanei, formata din Dragos Chircu si Iulian Canaf, echipa Smiley, formata din Stefan Stan si Catalin Dobre, echipa Moga – Cristian Sanda si Liviu Teodorescu si Horia Brenciu, cu singurele fete ramase in concurs, Iuliana Puschila si Irina Tanase. Chiar atunci, pe 16 decembrie, vor fi alesi marii finalisti ai celui mai in voga show al momentului, difuzat de ProTv, care vor putea fi urmariti pe 26 decembrie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni