• Emisiuni
  • Vocea României
  • 7 duete de senzatie in a treia runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

7 duete de senzatie in a treia runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

7 duete de senzatie in a treia runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

In cea de-a treia runda de confruntari, telespectatorii au avut parte de momente cu adevarat emotionante, duete pe care nu le vor uita si au simtit emotia competitiei.

Concurenti cu voci diferite si timbre speciale, ghidati de pasiunea lor pentru muzica, s-au luptat sa impresioneze antrenorii, pentru a obtine un loc in etapa urmatoare a competitiei.  

Spectacolul a fost la loc de cinste vinerea aceasta, la Vocea Romaniei. Concurentii au fost din ce in ce mai buni, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot au fost nevoiti sa ia decizii extrem de dificile.

In culisele duelului castiga prietenia, in lumina reflectoarelor triumfa competitia, Confruntarile au aprins spiritele la Vocea Romaniei!

Tudor Chirila le-a ales o super piesa, iar ele s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. Antrenorul are de ce sa fie mandru. Interpretare de zile mari a hit-ului semnat Arctic Monkeys.

Vezi aici cum s-au descurcat Bianca Onet si Maria Radeanu!


Inspirata alegere. Interpretarea lor a fost ca un "vis frumos". Cand a auzit piesa, Smiley a inceput sa o fredoneze. Momentul lor a fost unul incarcat de emotie.

Vezi aici cum s-au descurcat Adriana Ciobanu si Andrei Barz! 


Momentul lor a animat atmosfera. Ritmul i-a cuprins pe toti. Smiley si Loredana au dansat pe durata intregii reprezentatii.

Vezi aici cum s-au descurcat Ioana Visinescu si Marius Stoica!


Cu asemenea voci nu aveau cum sa nu cucereasca audienta. Cosmin si Oana, reprezentatie de senzatie pe scena de la Vocea Romaniei.

Vezi aici cum s-au descurcat  Oana Mirica si Cosmin Vieriu!


Emotie, voci aparte si o piesa cu un mesaj puternic. Au reusit sa o faca mandra pe Loredana.

Vezi aici cum s-au descurcat  Diana Brescan si Camelia Farcas!


Mandria s-a citit in privirea lui Adrian Despot. "Confruntarea" lor a sunat mai mult ca un duet de senzatie. A fost rock pe scena de la Vocea Romaniei.

Silviu Mihaiu a fost salvat de Tudor Chirila si a ajuns in echipa sa. In urma acestei alegeri, Cristian Prajescu paraseste Vocea Romaniei. 

Vezi aici cum s-au descurcat  Alexandru Arnautu si Silviu Mihaiu!


Redemption Song, intr-o varianta O-RI-GI-NA-LA! Muzica a preluat controlul, iar concurentii au transmis emotii profunde. Tudor Chirila a savurat fiecare secunda.

Vezi aici cum s-au descurcat  Oana Cenuse si Stefan Stiuca!

Iata cum arata echipele dupa a treia editie de confruntari:









Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni