• Emisiuni
  • Vocea României
  • 7 duete de senzatie in a doua runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

7 duete de senzatie in a doua runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

7 duete de senzatie in a doua runda de confruntari. Cine a mers mai departe si cum s-au modificat echipele antrenorilor

In ce-a de-a doua editie de confruntari telespectatorii au avut parte de dueluri echilibrate din punct de vedere vocal, iar antrenorii au fost pusi in fata unor alegeri greu de facut.

Tensiunea si emotiile si-au pus si ele amprenta asupra concurentilor, insa prestatiile lor au fost demne de adevarate staruri.

Desi piesele alese de antrenori au fost uneori neasteptate, iar emotiile au fost mari, interpretarile lor au fost demne de adevarate staruri, iar telespectatorii au avut parte de un show de neuitat.

Loredana le-a ales o piesa pe care niciunul dintre ei nu o stia, insa au reusit sa ofere o interpretare de senzatie pe scena!
 
Au interpretat piesa "Locked Out of Heaven" si l-au facut pe Adrian Despot sa fie mandru de ei. Andrada si Cristian au oferit o interpretare spectaculoasa si s-au bucurat la final de laudele antrenorilor.
 
Vezi aici cum s-au descurcat Andrada Cretu si Cristian Goaie.

Chiar daca au reusit cu greu sa lege o conexiune la repetitii, pe scena au demonstrat ca amandoi au voci extraordinare. Ana si Tudor au interpretat piesa "Runnin`" si l-au pus pe Smiley in fata unei decizii dificile.
Vezi aici cum s-au descurcat Ana Munteanu si Tudor Biletchi.

Niciunul nu cunostea piesa aleasa pentru ei de Tudor Chirila, insa asta i-a ambitionat si mai mult. Razvan si Stelian s-au intrecut in voci pentru a merge mai departe in competitia vocilor!
 
Vezi aici cum s-au descurcat Razvan Encuna si Stelian Ailincai.

Loredana a ales pentru ele un mashup de senzatie. Amalia si Neonela s-au duelat pentru un loc in competitia vocilor si au facut show pe scena Vocea Romaniei.
 
Vezi aici cum s-au descurcat Amalia Uruc si Neonela Duplei.

Au inceput in forta si au oferit un moment greu de uitat. Adrian Despot a avut emotii mari pana la finalul interpretarii, insa a iesit exact cum se astepta.
 
Vezi aici cum s-au descurcat Valentin Poienariu si Horatiu Haiduc.

Au stiluri total diferite, insa au oferit un moment de neuitat. Cum suna hitul "Have You Ever Seen The Rain" intr-o interpretare de exceptie.
 
 
Iata cum arata echipele dupa a doua editie de confruntari:









 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni