200.000 de antrenori in echipa Vocea Romaniei!

200.000 de antrenori in echipa Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei s-a transformat intr-un fenomen social. Daca pana acum oamenii vorbeau intre ei si isi exprimau opiniile despre cine ar vrea sa castige si care sunt cele mai bune voci, sau se intalneau in gasca sa urmareasca emisiunea, acum femonenul Vocea Romaniei s-a extins si  in mediul online prin aplicatia Fii Antrenor. Traditia a inceput sezonul trecut cu aplicatia Vocea Romaniei, care a avut aproape 90.000 de descarcari.

Inca de la inceputul emisiunii, in etapa auditiilor pe nevazute cei de acasa au putut vota favoritii si si-au putut forma echipa, apoi in confruntari au votat cu cei care isi doreau sa mearga mai departe, iar in live-uri au dat calificative performantelor.

PRO TV s-a dovedit a fi inca o data un trend setter, si a inovat modul in care romanii se uita la televizor. Fii Antrenor este o aplicatie second screen care a reusit sa duca Vocea Romaniei mai aproape de inimile telespectatorilor, printr-o metoda actuala interactiva, oferindu-le posibilitatea de a se implica direct in concurs. Fii Antrenor a pastrat comunicarea in timp real intre aplicatie si TV.

Aplicatia Fii Antrenor are 200.000 de descarcari, 200.000 de oameni care au intrat in echipa vocilor si si-au sustinut preferatii pe tot parcursul show-ului.

 

In etapa confruntarilor au fost 50.000 de useri activi in timpul emisiunii, iar ziua cu cele mai multe descarcari a fost ultima editie de auditii pe nevazute, care a inregistrat 102.000 de download-uri. In etapa Live-urilor oamenii au ramas aproape de preferatii lor si spectacolul din platou, oferind concurentilor calificative ce au putut fi vazute in direct, in timp real.

 

Voturile publicului sunt asteptate si in aceasta vineri la cea mai importanta editie: Marea Finala Vocea Romaniei, de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni