2 kilometri de leduri pentru platoul de la “Vocea Romaniei” FOTO  

07 August 2011, 12:09


	2 kilometri de leduri pentru platoul de la “Vocea Romaniei” FOTO  
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, decor, led, public, show,

Pe langa voci extraordinare  si un show nemaipomenit, “Vocea Romaniei”, emisiune ce va fi difuzata din septembrie la ProTV are si un decor spectaculos. Timp de mai bine de o luna, o echipa de aproape 100 de oameni a lucrat pentru amenajarea platoului in cadrul Studiourilor MediaPro din Buftea.  Platoul are o scena de sticla luminata de leduri din interior, prima de acest gen din Romania. Pentru amenajarea decorului au fost folositi in total 2 kilometri de leduri.

Noutatea adusa de noul decor sunt fara doar si poate scaunele antrenorilor, care se vor roti de fiecare data cand acestia vor selecta un concurent pentru echipa lor. Mecanismul de rotire si functionare al acestora a fost creat de echipa de la MediaProStudios, antrenorii fiind acum gata sa apese butonul!

Decorul de la Vocea Romaniei”  ofera si un numar foarte mare de locuri celor care asista la emisiune. In faza etapelor inregistrate, 500 de oameni vor lua parte la filmari, urmand ca la etapele live publicul sa numere 800 de oameni.

Spre deosebire de alte show-uri, decorul de la “Vocea Romaniei” se va transforma cu fiecare etapa: auditiile pe nevazute, confruntarea si etapele live vor avea fiecare propriile elemente de decor.

http://www.facebook.com/vocearomaniei

FULLSCREEN
2 kilometri de leduri pentru platoul de la “Vocea Romaniei” FOTO  
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO