• Emisiuni
  • Vocea României
  • 12 concurenti sunt pregatiti sa demonstreze ca doar vocea conteaza in show-urile live Vocea Romaniei!

12 concurenti sunt pregatiti sa demonstreze ca doar vocea conteaza in show-urile live Vocea Romaniei!

12 concurenti sunt pregatiti sa demonstreze ca doar vocea conteaza in show-urile live Vocea Romaniei!

S-au incheiat knockout-urile si numai 12 concurenti merg in show-urile live de la Vocea Romaniei! Vineri, dupa momente de suspans si tensiune, antrenorii au decis care sunt vocile ce le vor completa echipele pentru urmatoarea etapa a competitiei. 

A fost o seara plina de emotie, decizii extrem de dificile, lacrimi, dar si distractie, iar spectacolul a fost sustinut atat de concurenti, cat si de Tudor, Loredana, Smiley si Moga, care au facut pariuri si au avut comentarii si reactii savuroase in timpul show-ului, dar si in pauze.

Cea de-a doua runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a inregistrat 8.5 puncte de rating si 21.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. La nivel national, in minutul de maxima audienta de la 20:47, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor peste 1.8 milioane de romani. 

Emotii, distractie si concurenti hotarati

Ultimele locuri din cele patru echipe de la Vocea Romaniei au fost ocupate vineri de sase concurenti cu voci extraordinare. Acum, fiecare antrenor are cate trei concurenti in echipa si impreuna incep pregatirile pentru show-urile live, unde lupta va deveni din ce in ce mai apriga. In cea de-a doua runda de knockout-uri, romanii au avut parte de un spectacol extraordinar, melodii interpretate fabulos, momente care au starnit hohote de ras, surprize din partea antrenorilor, adrenalina, suspans si emotii.

Trei reprezentanti ai echipei Loredana au deschis cea de-a doua runda de knockout-uri. Beatrice Apostu, Howard Dell si Rucsandra Iliescu au urcat pe scena motivati si dornici sa impresioneze si sa mearga mai departe in competitie. Rucsandra a cantat foarte sigura pe ea melodia Alarm, Howard a continuat cu o interpretare de exceptie a piesei What’s goin’ on, iar Beatrice a incheiat trio-ul si a cantat plina de pasiune si nerv melodia Heavy on my heart. Antrenorii au fost impresionati de reprezentatiile celor trei concurenti, iar decizia Loredanei a fost una extrem de grea. „Multumesc! A fost un moment de exceptie aici, la Vocea Romaniei, pe care voi l-ati creat impreuna. Chiar daca doar unul va merge mai departe, asta nu inseamna ca acest moment nu va fi unul memorabil pentru toti cei care sunt aici, in sala, dar si pentru cei de acasa. Voi merge mai departe cu mister Howard Dell!”. Howard Dell continua lupta la Vocea Romaniei si ne revedem cu el vinerea viitoare, in primul show live.

Spectacolul a continuat cu echipa Tudor. Antrenorul i-a ales pe Teodora Buciu, Evelina Virlan si Dragos Anghel sa lupte pentru un loc in etapa urmatoare. Teodora si-a pregatit momentul cu mare atentie si a cantat melodia Bang, bang cu maturitate si inventivitate, Evelina a schimbat stilul si a interpretat in forta piesa Zombie, iar Dragos si-a demonstrat inca o data calitatile vocale cu ajutorul melodiei Wings, pe care a cantat-o ireprosabil. Antrenorii au apreciat cele trei momente si i-au laudat pe concurenti, insa Tudor a fost cel care a decis cu cine va merge mai departe. „Fiecare dintre ei a avut in seara asta un moment mai bun decat in repetitii. Este o alegere grea pentru mine, pentru ca m-ati pus in situatia asta. Va iubesc, dar va si urasc in acelasi timp. Am sa merg mai departe cu Teodora Buciu.”. Drumul Teodorei Buciu la Vocea Romaniei continua.

Primul trio al serii din echipa Moga a fost reprezentat de trei concurente cu voci formidabile: Zinaida Cojocaru, Ioana Ignat si Catalina Godica. Au urcat pe scena cu emotii, dar si cu ambitia de a da totul pentru a trece cu bine de etapa knockout-urilor. Zinaida a cantat melodia I was here si a demonstrat ca vocea ei este cameleonica si se poate plia cu usurinta pe mai multe stiluri muzicale, Ioana a interpretat piesa Stop si a transmis foarte multa pasiune si siguranta, iar Catalina a cantat melodia Foolish games si a reusit sa creeze un moment sensibil, plin de emotie. Tudor, Loredana si Smiley s-au bucurat sa le asculte pe fete, l-au felicitat pe Moga pentru alegerea melodiilor si i-au facut recomandari. „Multumesc pentru cuvintele dragastoase si frumoase. Bravo, fetelor! Sunt mandru ca ati stralucit toate trei in seara asta. Fiecare si-a insusit piesa ei foarte bine si am simtit ca ati pus si emotie in ce ati cantat.”, a spus Marius la finalul celor trei momente, iar decizia lui a fost: „O sa merg mai departe cu Ioana Ignat.”. Cu Ioana Ignat ne revedem saptamana viitoare in primul show live Vocea Romaniei.

A urmat echipa Smiley, iar antrenorul i-a trimis in lupta pe Mihaela Chisnencu, Sebastian Seredinschi si Serban Radu. Concurentii au uimit cu interpretarile de exceptie si cu calitatile lor vocale. Serban a cantat melodia Candle in the wind si a reusit sa transmita foarte multa emotie, Mihaela a demonstrat inca o data ca are un timbru vocal special si a interpretat piesa Clown, iar Sebastian a incheiat trio-ul cu un moment puternic si a cantat melodia Lay me down. Competitia a fost stransa intre cei trei, antrenorii i-au laudat si au fost impresionati de performantele lor vocale, dar Smiley a spus la final: „Foarte frumos ati cantat, ati fost in stare. Va multumesc foarte mult pentru treaba asta, va multumesc ca v-ati daruit fiecare momentului lui si ati muncit foarte mult. Am sa merg mai departe spre Vocea Romaniei cu Sebastian.”. Sebastian Seredinschi continua competitia.

Ultima lupta din echipa Moga in cea de-a doua runda de knockout-uri a fost data de Andreea Olaru, Astrid Petcu si Alexandru Baroc. Concurentii si-au depasit emotiile si au incercat sa impresioneze si sa mearga mai departe. Andreea a cantat piesa Too good to be true si, chiar daca a tremurat de emotii a creat un moment plin de vibratie, Astrid a adus o nota de originalitate in momentul interpretarii melodiei Fallin’, iar Alexandru a cantat in maniera proprie piesa Georgia on my mind. Toti trei au avut momente extrem de interesante, Tudor, Loredana si Smiley le-au dat sfaturi concurentilor si au apreciat evolutia lor, iar Moga a spus la final: „Bravo, ati cantat foarte bine! Per total ati avut niste momente echilibrate. Eu va felicit pe toti trei. O sa merg mai departe cu Alex.”. Cu Alexandru Baroc ne revedem in etapa show-urilor live.

Ultimul trio al rundei knockout-urilor le-a adus pe scena pe Rose Marie Velasquez, Ioana Hrisca si Iuliana Dobre, din echipa Tudor. Rose Marie i-a cucerit pe toti cu prezenta ei exotica, dar si cu interpretarea inedita a melodiei Satisfaction, Ioana cantat extraordinar piesa Say you love me si a transmis foarte multa emotie, iar Iuliana a facut sala sa vibreze cand a interpretat piesa All I wanna do. Vocile fetelor au sunat perfect, iar antrenorii au fost incantati de reprezentatiile lor. La final, Tudor a ramas fara cuvinte si i-a fost foarte greu sa ia o decizie. „Avem pe scena trei dintre cele mai bune voci din echipa ta.”, i-a spus Smiley. „In seara asta, s-a intamplat ceea ce ne dorim cu toti concurentii pe care-i avem, ca scena sa le faca atat de bine si sa ii deschida atat de mult incat sa ajunga in situatia asta.”, a spus Tudor, dupa care a fost nevoit sa aleaga una dintre cele trei concurente: „Am sa merg cu viziunea pe care pot sa o am pentru o anumita voce... Acea viziune este Iuliana Dobre.”. Iuliana Dobre completeaza echipa Tudor pentru live-urile Vocea Romaniei.

Etapa knockout-urilor s-a incheiat, iar in show-urile live antrenorii vor intra cu cate trei concurenti. Tudor ii va trimite in lupta vinerea viitoare, de la 20:30, pe Iuliana Dobre, Teodora Buciu si Robert Botezan, Loredana va face tot posibilul ca Howard Dell, Andreea Ioncea si Stefan Roscovan sa-i cucereaca pe romani, Smiley se bazeaza pe trei voci de exceptie: Ramona Nerra, Alexandru Musat si Sebastian Seredinschi, iar Marius Moga are incredere deplina ca Ionut Trif, Ioana Ignat si Alexandru Baroc vor uimi cu calitatile vor vocale si vor primi voturile celor de acasa.

Cei 12 concurenti sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro, iar saptamana viitoare, vineri, de la 20:30, se vor intrece pentru a primi voturile publicului. Primul show live va surprinde cu un spectacol senzational plin de lumina, culoare, voci impresionante, invitati surpriza si momente de neuitat. Romanii sunt invitati, incepand din 2 decembrie, sa fie alaturi de concurenti si sa-si sustina favoritii in marea lupta.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni